Pregledali smo sedmični program za vas

I ovoga puta smo za vas izdvojili zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, HBO 2, Eiffel u 17.10 (pozicija kanala 351)

Romantična drama koja uz dozu fikcije prepričava priču o Gustaveu Eiffelu (Romains Duris), inženjeru koji pronalazi inspiraciju za izgradnju tornja koji nosi njegovo ime kada sretne Adrienne (Emma Mackey), tajanstvenu ženu iz svoje prošlosti.

Utorak, FOX, Kosti u 16.10 (pozicija kanala 305)

U betonu gradilišta pronađena je lobanja. Booth i Brennan ubrzo saznaju da je žrtva mlada plesačica koja je puno obećavala, ali je odlučila napustiti balet kako bi se posvetila hip hop plesu. Dokazi vode do osobe koja je s njom imala tajnu vezu. Hannah je na zadatku u opasnom gradskom kvartu i život joj se nađe u opasnosti.

Srijeda, Superstar TV, Stići pre svitanja u 8.35 (pozicija kanala 006)

Uoči rata u Jugoslaviji, 32 komunista pripremaju bijeg iz kaznionice u Sremskoj Mitrovici. Počinju kopati tunel, ali to sporo ide zbog niza otežavajućih okolnosti kao što su prepreke, podzemne vode, premještanje u drugu zgradu, pojava izdajnika, teško komuniciranje sa pomagačima izvan zatvora… Najzad, uz pomoć ilegalke i grupe skojevaca uspijevaju pobjeći, prebacuju se u brda, da bi zatim učestvovali u osnivanju Prvog fruškogorskog odreda.

Petak, 24Kitchen, Za Patinim meksičkim stolom u 17.55 (pozicija kanala 505)

Pati putuje u sjeverni dio Sinaole i u grad El Fuerte, jedno od meksičkih “čarobnih sela”. Nakon razgledanja i odmora u hotelu Posada Hildago, Pati stvara nekoliko recepata s jastogom u svojoj kuhinji, inspirisana ovim iskustvom.

Subota, Minimax, Zemlja daleke prošlosti 9: Putovanje do velike vode u 13.05 (pozicija kanala 204)

Stanovnici Velike doline već sedmicama strahuju da će “voda iz neba” uništiti njihovo sigurno i slikovito utočište. Srećom, kiša prestane padati te se dinosaurus Mala Šapa, njegova porodica i prijatelji vrate uobičajenim aktivnostima. Ali, povratak na staro padne im teže nego što su mislili jer im se život učini dosadnijim nego ikada. Zato se Mala Šapa oduševi što iz novonastalog jezera izroni novi stanovnik Velike doline – praistorijski delfin Mo. Sprijateljivši se s neobičnom životinjom, Mala Šapa odluči upoznati Moa sa svojim starim prijateljima Duckyjem, Sarom, Čičkom i Petricom ne sluteći da će se uskoro svi naći u opasnosti.