Pregledali smo sedmični program za vas

I ove nedjelje izdvojili smo za vas zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Superstar, Pedeset nijansi – Siva” u 21:55 (pozicija kanala 300)

U filmskoj adaptaciji bestselera E. L. Džejms, “Pedeset nijansi – Siva“, život studentkinje književnosti Anastasije Stil mijenja se zauvijek kad upozna mladog milijardera Kristijana Greja, zavodnika i sadomazohistu. Kad reporterka Anastasija Stil (Dakota Džonson) uradi intervju sa tajanstvenim i basnoslovno bogatim, mladim korporativnim mogulom, biva uvučena u njegove napete erotske igre

Utorak, Cinemax, Povratnik” u 20:00 (pozicija kanala 353)

Oko 1820-ih godina, legendarni Hju Glas (Leonardo Dikaprio) odlazi u ekspediciju istraživanja netaknute divljine, ali mora da se bori za opstanak nakon što ga je napao grizli, a članovi tima ostavili da umre. Inspirisan stvarnim događajima, “Povratnik” je sveobuhvatno prožimajuće kinematičko iskustvo koje prikazuje epsku avanturu jednog čovjeka i izuzetnu snagu ljudskog duha. Pokušavajući da preživi, Glas doživljava nezamislivu tugu kao i izdaju od strane svog prijatelja Džona Ficdžeralda. Čista volja i ljubav prema porodici pokretali su Glasa da preživi surovu zimu u neumornoj potrazi za opstankom i spasenjem.

Srijeda, HBO, “Sjenka” u 23:37 (pozicija kanala 350)

Akcioni fantazi film smješten u period Tri kraljevstva Kine (220-280), govori o dvojnicima, takozvanim sjenkama, koji su zamjenjivali aristokrate i plemiće u vrijeme opasnosti, spremni da daju svoj život da bi njihovi gospodari mogli da žive.
Reditelj Žang Jimu (Heroj, Kuća letećih bodeža) još jednom pomjera granice akcione borbe, maestralno slikajući platno crnim i sivim tonovima, koje povremeno prošara jarkim bojama krvi poraženog.

Četvrtak, HBO 2, Desperado” u 20:51 (pozicija kanala 351)

Hladnokrvni revolveraš (Antonio Banderas) putuje od grada do grada ubijajući narko dilere koji su na bilo koji način umiješani u ubistvo njegove voljene Domino. Nimalo dosadan film Roberta Rodrigeza, u kome se romantika i nasilje savršeno uklapaju.

Subota, National Geographic, L. A. 92 – Neredi 22:00 (pozicija kanala 401)

U proljeće 1991. Rodneyja Kinga, crnog motociklistu, u Los Angelesu brutalno su pretukla četiri bijela policajca. Incident je snimljen, policajcima je suđeno, ali oslobođeni su, nakon čega su u gradu izbili najveći neredi u istoriji SAD-a poznati kao L.A. Riots.