Pregledali smo sedmični program za vas

Od odličnih serija do kultnih filmova, i ove nedjelje izdvojili smo za vas zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Superstar, Drim tim 2 u 21:00 (pozicija kanala 300)

Serija “Drim Tim” prati priču o ne baš uspješnom fudbaleru Iliji Iki Srđiću i njegovom timu sastavljenom od 11 sinova. Svaka epizoda će ispričati jednu smiješnu priču iz života ove brojne fudbalske porodice, neobičnog fudbalskog tima. Uloge tumače: Lazar Ristovski, Tatjana Šojić, Momo Pićurić, Milutin Mima Karadžić, Danica Ristovski, Voja Brajović…

Utorak, Cinemax, Dušo, nećeš vjerovati u 22:30 (pozicija kanala 353)

Dastan više ne može podnijeti neprestano zanovijetanje svoje žene u visokoj trudnoći i odlučuje pobjeći barem na jedan dan sa svojim prijateljima – nadobudnim biznismenom i okružnim policajcem. Muškarci odluče otići u ribolov i sve bi prošlo glatko da se nije dogodio niz nepredviđenih, iznenadnih, neshvatljivih, nasilnih i nepovratnih događaja.

Srijeda, HBO, Izvještaj u 20:00 (pozicija kanala 350)

Ovaj politički triler iz 2019. prati istražioca Daniela Jonesa dok pokušava istražiti i dokumentovati kontroverzne metode ispitivanja koje je CIA koristila nakon napada 11. septembra 2001. godine. Jones, koji je zadužen za izradu izvještaja o “Torture Report”, suočava se s političkim pritiscima, opstrukcijama i sukobima interesa dok pokušava istražiti istinu o upitnim tehnikama ispitivanja, poput mučenja zatvorenika.

Četvrtak, HBO 2, Barbi u 19:00 (pozicija kanala 351)

“Barbi” je američka fantastična komedija iz 2023. godine u režiji Grete Gervig. Film je nastao po uzoru na lutku Barbi koju proizvodi Mattel i prvi je igrani film o Barbi nakon nekoliko animiranih filmova. Prati Barbi (Margo Robi) i Kenu (Rajan Gosling) na putovanju samootkrivanja nakon egzistencijalne krize. Zanimljivo je koliko su drugačijim očima različiti ljudi vidjeli ovaj film, tako da je najbolja preporuka da provjerite kako ćete ga vi doživjeti.

Subota, RTS, Koža u 20:05 (pozicija kanala 11)

“Koža” je priča o muzičaru, bivšem narkomanu i dileru droge koji nakon višegodišnjeg izdržavanja zatvorske kazne zbog šverca kokaina u Holandiju biva pušten na slobodu iz zatvora u Hagu. U povratku u Banjaluku, u Slobodanu oživljavaju sjećanja na njegov pređašnji život: vrijeme studiranja na muzičkoj akademiji u Hagu, rat u bivšoj Jugoslaviji u kojem mu ginu roditelji, period života u Beogradu devedesetih godina prošlog vijeka obilježen likovima iz kriminalnog i narkomanskog miljea… Uloge tumače: Nikola Pejaković, Aleksandar Jovanović, Nebojša Dugalić, Sanja Vejnović, Vesna Trivalić, Slobodan Ninković, Aleksandar Stojković…