Pregledali smo sedmični program za vas

Praznici su savršeni za uživanje ispred TV ekrana, a mi izdvajamo neke od zanimljivih sadržaja koje možete pronaći na kanalima iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Superstar TV, Azbuka našeg života u 19.40, (pozicija kanala 300)

Nove epizode druge sezone ove serije donose nam nastavak iskrene životne priče jedne urbane porodice u pokušajima da iznova nađe narušeni mir i spokoj, kao i odgovor na vječita pitanja: šta je zapravo potrebno za sreću i koja doza ljubavi je neophodna da bismo se osjetili voljenim.

Utorak, DOX TV, Tajne u ledu u 20.15 (pozicija kanala 405)

Ova dokumentarna serija nas vodi do najudaljenijih, najhladnijih i najnegostoljubljivijih mjesta na planeti, kako bismo otkrili misterije koje su zaleđene u vremenu. Pomoću specijalnih efekata, napredne tehnologije skeniranja i naučnih istraživanja, ovaj serijal će istražiti zanimljivosti koje su bile izgubljene milenijumima ili su ostale do sada neviđene.

Srijeda, Cinemax, Cjelovečernji film o životu u 18.15 (pozicija kanala 353)

Tek što se vratila s odmora, Dovile saznaje da joj je otac umro. Ali djevojka nema vremena oplakivati gubitak jer mora odmah organizovati sprovod. Novca je malo, a izbor slab pa Dovile odlučuje odbiti profesionalne pogrebne usluge. Sama juri od mrtvačnice do pogrebne dvorane, od groblja do cvjećare, nailazeći usput na najapsurdnije situacije. Nakon sprovoda, tek kad je ponovno sama, Dovile shvata šta joj se upravo desilo.

Četvrtak, HBO, Romantično u 20.00 (pozicija kanala 350)

Nakon što je preko noći nestao i bio odsutan tokom tri godine, Cezar se vraća da vidi Salome, ljubav svog života. Sada je dijete dio ove veze. On odlučuje da da sve od sebe da bude otac svojoj kćerki, da se promijeni, iako to u praksi djeluje kao zapravo pokušava zavarati ljude radeći ono što najbolje radi – lažući o svojoj situaciji. Uprkos naslovu, film nije ni romantičan ni komedija.

Petak, Superstar 2, Državni posao u 20.00 (pozicija kanala 301)

Kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevice. Emisija u stvari predstavlja prikaz radnog dana u nekom nepostojećem javnom preduzeću, kao i razmišljanje trojice zaposlenih o dnevnim događajima u istom, ali i razmišljanje o životu i društvu uopšte.