Pregledali smo sedmični program za vas

I ovog puta izdvajamo za vas zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, HBO, Trilijarderka u 15.10 (pozicija kanala 350)

Evan Rachel Wood glumi u dirljivoj komediji redateljkeMirande July u ulozi Old Dolio, 26-godišnje kćeri para neuspješnih prevaranata. Dok smišljaju novu spletku kako bi platili stanarinu, Dolijini roditelji, Theresa (Debra Winger) i Robert (Richard Jenkins), šarmiraju neznanku (Gina Rodriguez) da se pridruži njihovoj sljedećoj prevari, koja na kraju okrene Dolijin svijet naglavačke.

Srijeda, Minimax, Neprijatan Božić u 18.10 (pozicija kanala 204)

Nakon što su dva mala jetija protjerana iz planinskog skrovišta, morali su da provedu Božić s najopasnijim bićima – ljudima. I pored svojih nestašluka, uče o značenju Božića i pomažu članovima porodice da shvati koliko su bitni jedni drugima.

Petak, Superstar TV, Bean… film vrhunske katastrofe u 15.25 (pozicija kanala 006)

Ovo je savršen film za praznične dane. Rowan Atkinson dovodi nestašnog gospodina Beana na veliki ekran. Priča počinje Beanovim dolaskom u Los Anđeles, gdje čuva slavnu sliku, ali kako je nedorastao bilo kakvom fizičkom zadatku, sve krene po zlu… U samo nekoliko dana Bean je gotovo potpuno uništio brak, karijeru i živote svoga domaćina Davida Langleyja te njegove dražesne žene i djece.

Subota, 24 Kitchen, Raymond Blanc: Jako gladan Francuz u 17.00 (pozicija kanala 505)

Raymond Blanc, najpoznatiji francuski kuvar u Engleskoj, nikada nije profesionalno kuvao u Francuskoj. Nakon četrdeset godina, Raymond se vraća da nam pokaže zemlju koju toliko voli, te francuske recepte koju su ga nadahnuli.

Nedjelja, Dox TV, Najljepše planinarske staze u 10.19 (pozicija kanala 405)

“Najljepše planinarske staze” nas vode na putovanje do najljepših svjetskih planinarskih ruta; ovo je put oko svijeta ispričan kroz pogled ljudi na stazama, koji dokazuje da nas ove staze povezuju sa Zemljom i vraćaju korenima.