Pregledali smo sedmični program za vas

Ponovo vam preporučujemo neke od zanimljivih sadržaja koji će ove sedmice biti emitovani na kanalima m:tel IPTV-ja.

Utorak, National Geographic, Vrhunski superauto: Lotus Evija u 20.00 (pozicija kanala 401)

Engleski proizvođač automobila Lotus namjerava se suočiti s proizvođačima sportskih automobila predstavljanjem prvog potpuno električnog superautomobila od 2000 konjskih snaga u Velikoj Britaniji.

Srijeda, 24 Kitchen, Jamiejev slasni Božić u 15.00 (pozicija kanala 505)

Ova Božićna specijalna emisija snimljena je u Jamiejevom domu sa prijateljima i porodicom, a prepuna je slasnih jela koja će vam donijeti hrpe nadahnuća za nadolazeće praznike. Kod Božića nije važan samo taj jedan, veliki dan, već i svi dani oko njega; bogate i sočne večere, proslave i divna okupljanja s prijateljima. Vrijeme je to da se upustite u uživanja u posebnoj hrani.

Četvrak, DOX TV, Dekodiranje tijela u 19.17 (pozicija kanala 405)

Avanturista Tod Sampson je na misiji da istraži najneobičnije ljude na planeti da bi saznao šta sve možemo da naučimo na osnovu njihovih života. Da bi ih zaista razumio, on se neće samo staviti na njihovo mjesto, već će ući u njihov svijet, koristeći se naukom kao vodičem. Njegovo tijelo će biti laboratorija u kojoj će testirati naučna saznanja o našoj vrsti i našoj sposobnosti da idemo i preko granica.

Petak, Minimax, Zaleđeni u vremenu u 09.00 (pozicija kanala 204)

Pati i Erik Partl posjećuju svog djeda za Božić. Nakon što slučajno lome sat u njegovoj radionici, shvataju da su upali u krug u kojem se Badnje veče stalno ponavlja. Zajedno moraju da poprave vrijeme i opet Božić učine prijatnim za svoju porodicu.

Subota, RTS, Kvadratura kruga u 18.25 (pozicija kanala 011)

U matematici, najveća zagonetka je kvadratura kruga. U životu, to je čovjek. Kvadratura kruga bavi se ljudima koji su ostavili trag više u odnosu na okruženje: stvaraocima, inovatorima, kreativnim, talentovanim, plemenitim i neobičnim ljudima i njihovim sudbinama. Urednik emisije Branko Stanković autor je 18 dokumentarnih filmova i dvije drame koje su ekranizovane na RTS-u, a i mnoštva dokumentarnih emisija, koje su, kao i filmovi, nagrađivane na domaćim i međunarodnim festivalima.