Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice izdvajamo za vas neke od zanimljivih TV sadržaja iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Cinemax, Radnica mjeseca u 18.40 (pozicija kanala 353)

Ines (45) se možda ponaša kao uzorna radnica u prodaji sredstava za čišćenje, ali nije priznata ni plaćena kako treba. Pod blaziranim pogledom Melody, mlade pripravnice, odluči zamoliti Patricka, svog šefa, za svoju prvu povišicu. Ali situacija izmiče kontroli, Melody pokušava posredovati i Patrick završava razbijene lobanje. Nesreća izgleda kao zločin. Šta se može učiniti? Ono što Ines zna najbolje – počistiti.

Utorak, DOX TV, Najslavniji brodovi svijeta u 19.22 (pozicija kanala 405)

Voditelj Rob Bel otkriva tajne istorijskih brodova koji su oblikovali naš svijet. Posjećujući brodove tamo gdje se danas nalaze, Rob otkriva kako su i zašto ova monumentalna plovila prvobitno izgrađena. On će otkriti ubistvo na palubi Kati Sarka, razotkriće misteriju toga zašto je Meri Rouz potonula i otkriće kako je bojni brod Belfast preokrenuo ishod Dana D. Od Nelsona na palubi Pobjede, do sera Frensisa Drejka na Zlatnoj košuti, Rob otkriva kako je odvažno, genijalno i velelepno otkriće vodilo Britaniju do toga da postane najveća svjetska pomorska sila.

Srijeda, HBO, Ućutkivanje u 23.50 (pozicija kanala 350)

Nikolaj Coster-Waldau glumi Rayburna Swansona, bivšeg lovca koji nakon nestanka svoje kćeri živi povučeno u šumi kako bi štitio životinje koje je prije lovio. Kada se čini da je niz nedavnih ubistava povezan s otmicom njegove kćeri, Rayburn koristi svoje lovačke vještine kako bi ubici ušao u trag u smrtonosnoj igri mačke i miša.

Četvrtak, HBO 2, Neodoljivo u 17.15 (pozicija kanala 351)

Steve Carell i Rose Byrne predvode glumačku postavu ove satire o aktuelnoj političkoj areni koju je napisao i režirao Jon Stewart. Vrhunski demokratski politički savjetnik (Carell) pomaže penzionisanom pukovniku da se kandiduje za gradonačelnika u malom gradu u Wisconsinu kako bi njegova stranka privukla ruralne glasače u srcu Amerike. Ali republikanci šalju jednog od svojih vrhunskih stratega (Rose Byrne).

Petak, CineStar TV, Otkrila sam špijuna u 18.20 (pozicija kanala 305)

Film prati strogog CIA operativca JJ-a (Dave Bautista) koji je degradiran i poslan u tajnu misiju da zaštiti porodicu devetogodišnje djevojčice Sophie (Chloe Coleman), koja mu nikako taj posao ne olakšava. Kada Sophie otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrijebiće svoje vještine da locira ko ih nadzire. U zamjenu da ne otkrije ko je JJ, Sophie ga zamoli da provodi vrijeme s njom i nauči je da bude špijunka. Uprkos oklijevanju, JJ shvati da se ne može oduprijeti njenom šarmu.