Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice vam preporučujemo zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, 24 Kitchen,  Jamiejev talijanski Božić u 15.00 (pozicija kanala 505)

Kao prethodnica najnovije italijanske serije, ova jednočasovna božićna emisija, Jamiejev talijanski Božić prikazuje nam kako Jamie Oliver putuje u predivnu dolinu Aoste na sjeveru Italije. Podijeliće recepte koji unose italijanski duh u praznične svečanosti te napraviti pravu božićnu gozbu.

Srijeda, HBO, Vječni sjaj nepobjedivog uma u 17.10 (pozicija kanala 350)

Joela Barisha obavještavaju da se njegova bivša djevojka Clementine podvrgla eksperimentalnom postupku brisanja sjećanja na njihovu vezu, koji je izveo dr Mierzviak. Da ne bi patio, Joel se i sam odluči podvrgnuti istom postupku. Dok Mierzwiakovi podmukli pomoćnici Stan i Patrick jedne večeri izvode operaciju na Joelu, on se bori s vlastitim umom da bi spasio sjećanje na Clementine.

Četvrtak, National Geographic, Tvornica hrane: SAD: Pez i piletina s parmezanom u 19.00 (pozicija kanala 401)

U svakoj epizodi Tvornica hrane: SAD saznajemo kako nastaju popularne poslastice. Ovog puta upoznačemo sve o PEZ bombonama i figuricama koje ih sadrže. Otkrićemo tajnu mini vafla sa sirom i sa koliko ljubavi se priprema piletina s parmezanom iz Teksasa.

Petak, Prva TV, Zavedi me ako možeš u 23.55 (pozicija kanala 005)

Šarlot ima ambiciju da se kandiduje za predsjednicu SAD pa zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprima sasvim novo značenje kada se “smotani” novinar spetlja s uglednom državnom sekretarkom i preokrene cio njen svijet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Šarlot shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg saradnika i da bi njihova vruća avantura mogla da naškodi cijeloj njenoj političkoj karijeri.

Subota, Minimax, Divji Konjički u 14.50 (pozicija kanala  204)

Pridružite ce avanturama Krisa i Martina Kreta dok se susreću sa nevjerovatnim divljim životinjama, kombinujući naučno obrazovanje sa zabavom i avanturom, putujući do životinjskih staništa širom svijeta. Svaka avantura istražuje život životinja i prikazuje do sada neviđen aspekt života u divljini. To je sve upakovano u zanimljivu priču o avanturi, misteriji, spasavanju i veoma zanimljivu komediju braće Kret od kakve ćete se grohotom smijati.