Pregledali smo sedmični program za vas

Iz bogate m:tel IPTV ponude za vas smo izdvojili sadržaje koje možete pogledati ove nedjelje.

Ponedjeljak, HBO, The Last of Us (premijera) u 20.00 (pozicija kanala 350)

Džoel i Eli, par koji je povezala surovost svijeta u kojem žive, primorani su da izdrže brutalne okolnosti i nemilosrdne ubice na putu kroz post-pandemijsku Ameriku.

Utorak, Superstar, Složna braća: Nova generacija u 21.00 (pozicija kanala 006)

Na kanalu Superstar TV, radnim danima od 21.00 časova, premijerno možete gledati seriju „Složna braća 2”. Nova sezona serije počinje tako što dva balkanska gastarbajtera, na samo njima znan način, dolaze do 7G plus uređaja poslednje informatičke generacije na kojem su radili svi najrelevantniji naučnici svijeta. Uređaj krišom donose u kafanu „Složna braća” i prodaju ga lokalnim biznismenima. Na njihovu žalost, uređaj nisu predali sa daljinskim upravljačem, koji ostaje kao jedinstven dokaz o njihovoj umiješanosti u krađu aparata 7G plus.

Srijeda, DOX TV, Ubistvo ruskog špijuna u 21.01 (pozicija kanala 405)

Met Fraj ispituje prošlost bivšeg ruskog dvostrukog agenta, Sergeja Skripalja, kao i mutni svijet špijunaže, politike i zločina, kako bi otkrio moguće motive za njegovo trovanje u Salizburiju. Izvršen je pokušaj ubistva ruskog bivšeg dvostrukog agenta, Sergeja Skripalja, koji je zajedno sa ćerkom nađen presamićen na klupi usred uspavanog gradića Salizburija. Oružje, vojni nervni agens, potiče iz Rusije. Diplomatski okršaj uzdrmaće odnose s Kremljom. Sve to zvuči kao zaplet trilera, a zapravo je priča koja je privukla pažnju cijelog svijeta.

Četvrtak, 24Kitchen, Jamie Oliver: Potraga za najboljom knjigom recepata u 20.55 (pozicija kanala 505)

Amaterski i profesionalni kuvari, ljudi koji stavljaju slike jela na instagram ili oni koji jednostavno vole kuvati za svoju porodicu i prijatelje… Prvih šest kuvara iznosi svoje ideje za knjigu i svoja jela pred žiri.

Petak, National Geographic, Latinska Amerika iz vazduha – kompilacija: Od Baje do Patagonije (pozicija kanala 401)

Zadivljuće vazdušno putovanje iznad Latinske Amerike na koje nas vodi Gina Rodriguez. Od hladnih voda Kanala Beagle do toplog Karipskog mora, ova serija istražuje geografiju, istoriju i kulturu osam zapanjujućih regiona Latinske Amerike.