Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice smo izdvojili zanimljive sadržaje iz m:Tel IPTV ponude za sve generacije. Uživajte!

Utorak, HBO 2, Božićni valcer u 15.40 (pozicija kanala 351)

Nakon što je Averyno božićno vjenčanje iz bajke otkazano, instruktor plesa pomaže joj da se suoči sa svojim strahovima u životu i ispuni svoj san da nauči plesati.

Četvrtak, National Geographic, Zemlja iz zraka u 15.00 (pozicija kanala 401)

Letimo iznad Zemlje i istražujemo neke od najzanimljivijih lokacija, od impresivnog planinskog lanca Anda do prostranih polja tulipana u Nizozemskoj. Iz vazduha gledamo zaleđena čuda Islanda, te nastavljamo do egipatskih piramida i planina Patagonije.

Petak, 24 Kitchen, Najzanimljiviji restorani: Venecija u 20.00 (pozicija kanala 505)

Vodeći britanski kuvari pokazuju voditelju Fredu Sirieixu svoje najdraže restorane u raznim evropskim gradovima gdje zajedno uživaju u njihovim najdražim jelima te pokušavaju saznati zbog čega su baš ti restorani posebni.

Subota, Prva TV, Mnogo mi je stalo u 21.00 (pozicija kanala 005)

U trenutku kada odabere svoju sljedeću žrtvu, naizgled časnu, staru damu, prekasno shvati da izgled može i te kako da zavara. Navukavši bijes ruske mafije, Marla mora da iskoristi svaki djelić svog šarma i nemilosrdne lukavosti da preživi.

Nedjelja, Minimax, Barbie: Rokeri i kraljevići u 09.00 (pozicija kanala 204)

Princezin život je često dosadan, pun protokola i raznih evenata, stoga Courtney odluči da se prijavi na kraljevski kamp. U ovom kampu će napuniti baterije i zasluženo se odmoriti, ali nije svjesna da će umjesto toga doživjeti nezaboravnu pustolovinu jer će zabunom zbog žurbe otići na pogrešan kamp. Zamijeniće mjesto s Erikom, poznatom zvijezdom rock muzike, koja zbog toga mora ići u onaj kraljevski. Ovo je zabuna koju niko nije predvidio, ali donijeće zabavnu priču. Obje djevojke će u kampovima biti okružene ljudima netipičnim za njihovo normalno okruženje i stoga će se morati prilagoditi i pokušati steći nove prijatelje. Obje cure imaju poteškoća jer nisu navikle na takav način života.