Pregledali smo sedmični program za vas

Pogledajte koje sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude smo ove sedmice izdvojili za vas.

Utorak, HBO, King: Moj prijatelj lav u 07.10 (pozicija kanala 350)

King, nezakonito prodato mladunče lava bježi sa aerodroma usred tranzita i pronalazi utočište u domu Ines i Alexa (12 i 15 godina). Brat i sestra smišljaju ludi plan: vratiti Kinga u Afriku. Nažalost, carinici koji su im na repu ne olakšavaju im misiju. Ali uskoro se njihovoj avanturi pridružuje Max, šašavi djed kojeg su dosad sreli samo dvaput… i od tadaad je samo nebo granica.

Srijeda, National Geographic, Europa iz zraka: Bugarska u 15.00 (pozicija kanala 401)

Ovo spektakularno putovanje otkriva Bugarsku na jedan potpuno novi način. Leteće kamere iznad zlatnih kupola katedrale Varna, let iznad nevjerovatnih ostataka drevnog grada, te otkrivamo zaboravljeni mozaik skriven u spomeniku na vrhu planine.

Četvrtak, 24 Kitchen, Kuhar u stranoj zemlji: Rachel Khoo's Malaysia u 9.45 (pozicija kanala 505)

U ovom serijalu, šest omiljenih britanskih kuvara dijele svoju strast prema hrani i egzotičnim okusima. Putuju u različite pokrajine kako bi pronašli porijeklo voljenih jela, te otkrili kako su istorija i kultura oblikovali ono što danas jedemo.

Petak, Minimax, Pettson i Findus u 18.00 (pozicija kanala 204)

Farmer Petson živi na svojoj maloj farmi, obrađuje zemlju i brine se o svojim životinjama. Njegov najverniji prijatelj među svim životinjama je mačak Findus koji pričinjava veliko zadovoljstvo Petsonu i sa kojim on prolazi kroz mnoštvo avantura. Findus, naravno, svojim nestašlucima stvara mnogo nevolja dobrom farmeru.

Subota, RTS 1, Generalova kći u 22.15 (pozicija kanala 011)

Vojni detektiv (John Travolta) pozvan je da istraži ubistvo i silovanje kćeri visokopozicioniranog generala. Međutim, kad krene rješavati slučaj, rasplete mrežu lične izdaje i očiglednog zataškavanja.