Pregledali smo sedmični program za vas

Ponovo za vas izdvajamo zanimljive TV sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, DOX TV, Dan kada je moj posao pokušao da me ubije u 20.10 (pozicija kanala 405)

Serija “Dan kada je moj posao pokušao da me ubije” ispituje priče žrtava koje prepričavaju dan na svom poslu koji se pretvorio u pakao. Ovaj serijal ide iza naslova u novinama o najzloglasnijim radnim nesrećama na svijetu i priča sa preživjelima i svjedocima o tome kako im je jedan trenutak zauvijek promijenio život. Svaka epizoda sadrži dramatizacije spojene sa pravim snimcima incidenata, kako bi publika dobila kompletno iskustvo. U ove zastrašujuće slučajeve biće uključene i čvrste činjenice o tome šta je pošlo po zlu i šta je izazvalo da se desi ono nezamislivo. Ovo zaranjanje u incidente daje publici pogled izbliza na ljudsku dramu koja se gotovo svakodnevno odigrava širom svijeta.

Utorak, HBO, I miševi idu u raj u 15.15 (pozicija kanala 350)

Film o dva smrtna neprijatelja – malom mišu i lisici koji se nakon nesrećne nezgode susreću u životinjskom raju. Gube svoje prirodne instinkte i postaju najbolji prijatelji. Ostvari im se želja da ostanu zajedno nakon što se vrate na zemlju, ali se ponovno rađaju u suprotnim ulogama. Zahvaljujući snazi prijateljstva mogu čak i nadvladati ono što se čini nemogućim.

Srijeda, National Geographic, Primitivno preživljavanje: Plemenski obredi u 21.00 (pozicija kanala 401)

Iskustvo preživljavanja u divljini Hazen Audel duguje poznavanju tradicionalnih domorodačkih načina preživljavanja rijetko viđenih do sada. Oni mu pomažu da uspješno svlada “divlja stvorenja” i probije se kroz najopasnija područja planete.

Četvrtak, 24Kitchen, Paul Hollywood i jela Japana u 12.55 (pozicija kanala 505)

Paul Hollywood zaključuje svoje kulinarsko putovanje po Japanu učešćem u takmičenju u jedenju rezanaca. Ruča sa najvećim ikada sumo-borcem i odlazi na turu “jedi dok ne kloneš” po Osaki.

Petak, FOX, Pustolovina K-9: Božićna priča u 12.35 (pozicija kanala 305)

Luke Perry je udovac koji se seli u novi grad sa svoje dvije kćeri Kassie i Esther jer je dobio posao direktora male lokalne banke. Istovremeno, opasni pljačkaši Marv (Taylor Negron) i Buzz (Jake Suazo) pokradu još jednu banku, a u potjeri za njima su policajac Riley (James Andrews) i policijski pas Jake. U potjeri Jake upadne u rijeku i Riley misli da se utopio, a pljačkaši pobjegnu. Jake se ipak izvuče i završi kod Kassie koja mu da ime Scoot, odvede ga kući i skriva od oca…