Pregledali smo sedmični program za vas

Pogledajte koje sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude smo ove sedmice izdvojili za vas.

Utorak, HBO, Moja romansa s brakom u 13.40 (pozicija kanala 350)

Odmalena su pjesme i bajke uvjeravale Zelmu da će ljubav riješiti sve njene probleme sve dok se bude pridržavala društvenih očekivanja kako se djevojčica treba ponašati. Ali kako odrasta, čini se da nešto nije u redu s konceptom ljubavi.

Srijeda, FOX Life, S ljubavlju u 12.00 (pozicija kanala 306)

U svijetu filma “S ljubavlju, Simon” pratimo Victora, novog učenika u Creekwoodu na putu otkrivanja samog sebe dok se bori sa izazovima kod kuće, prilagođavanjem novom gradu i svojom seksualnom orijentacijom. Kad mu postane previše, zove Simona u pomoć.

Četvrtak, 24 Kitchen, Okusi Oceanije u 10.45 (pozicija kanala 505)

Robert će se suočiti s aktivnim vulkanima, loviti s lukom i strijelom i otrpiti oštri jezik seoskog kuvara ne bi li otkrio najbolja jela Vanuatua. Ipak, hoće li njegova Tanna juha i zakuska Tuluk zadiviti glavnog šefa luksuznog Le Lagon Resorta?

Subota, National Geographic, Prije potopa u 21.55 (pozicija kanala 401)

Kao ambasador UN-a za klimatske promjene, Leonardo DiCaprio ima ulogu života. Istražuje razoran učinak klimatskih promjena na planetu i razgovara sa svjetskim vođama, Obamom, Muskom i papom Franjom tražeći odgovor na pitanja: je li prekasno? Nauka je jasna, budućnost nije. Koliko nam je vremena još ostalo do raspada ekosistema? Film potiče ljude da biraju političke vođe kojima je sprečavanje klimatskih promjena prioritet i nudi realna, praktična rješenja za spas planete.

Nedjelja, Minimax, Asterix Gal u 18.10 (pozicija kanala 204)

Gotovo čitavu Galiju 50. godine prije Hrista okupirali su Rimljani. Međutim, maleno selo u kojem žive Asterix i njegovi prijatelji još uvijek odolijeva rimskim legijama, i to uz pomoć čarobnog napitka koji im daje nadljudske moći. Kad jedan rimski centurion sazna za taj napitak, otme druida ne bi li saznao tajanstvenu formulu napitka. Prilikom napada na druida Panoramixa, Obelix je rastjerao rimske vojnike bacivši na njih obelisk, ali je slučajno pogodio Panoramixa. Nakon toga druid je izgubio pamćenje i ne može se sjetiti formule za njegove čarobne napitke, posebice za onaj koji daje nadljudske moći.