Pregledali smo sedmični program za vas

I ove nedjelje izdvojili smo zanimljiv sadržaj iz raznovrsne m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Prva TV, Dosije: Pink Panteri u 22.02 (pozicija kanala 005)

Srpski “Fox crime” rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima…naći će se u fokusu kriminalističkih priča. Autor Mašan Lekić donosi priče o serijskim ubicama i kriminalcima. U ovom serijali bavi se Pink Panterima, čuvenom bandom sa naših prostora. Rajo Čaušević i njegova banda izveli su veliki broj pljački po Evropi. Pustošili su juvelirnice, ali i “lovili” bogataše ne bi li se domogli njihovih sefova. Poslije svakog uspješnog posla u štek su pakovali ogromne zarade koje su im omogućavale život na visokoj nozi…

Utorak , HBO, Napad na Osamu bin Ladena u 16.50 (pozicija kanala 350)

„Napad na Osamu bin Ladena“ je film u čijem je središtu specijalna elitna jedinica američke ratne mornarice koja je usmrtila Osamu bin Ladena u njegovom skrovištu u Pakistanu 2011. godine. Film prati pripadnike specijalne jedinice br. 6 američke ratne mornarice kroz njihovu obuku za zadatak koji kulminira odvažnim noćnim prepadom na Bin Ladenov ograđeni kompleks. Na samom početku jedinica nije znala da je njihova meta najtraženiji čovjek na svijetu.

Srijeda, Dox TV, Dark web u 23.49 (pozicija kanala 405)

Internet ima i svoju mračnu stranu, a vi vjerovatno ni ne znate da postoji. Zagrebite iza fasade društvenih mreža, aplikacija za četovanje i platformi koje su nam olakšale život i povezale nas, i naći ćete kriminalce koji koriste iste te platforme kako bi vodili protivzakonite i opasne poslove. Sindikati za seksualnu iznudu nalaze žrtve širom svijeta preko društvenih mreža. Ilegalna trgovina divljim životinjama cvjeta na digitalnim pijacama. Digitalna crna tržišta operišu anonimno pomoću softvera koji im omogućava privatnost i slobodu.

Čevrtak, National Geographic, Vikinzi – Uspon i pad: Pad Franačke države u 20.00 (pozicija kanala 401)

Opsada Pariza 885. godine bila je kulminacija vikinške invazije na Franačku. Gledaćemo strpljive vikinške napade na Franačku i trajnu prisutnost Skandinavaca u Franačkom carstvu i šire. Jesu li Vikinzi bili krvoločni pljačkaši ili lukavi politički operativci? Kroz objektiv National Geographica, u šest epizoda svjedočimo prvim putovanjima Vikinga izvan skandinavske obale, njihovom zauzimanju Yorka i stavljanju Pariza pod opsadu, istovremeno otkrivajući trgovačke puteve koje su Vikinzi razvili sve do Bagdada do Zapada.

Petak, Superstar TV, Bilo jednom u Americi u 16.05 (pozicija kanala 006)

Gangsterska drama o grupi jevrejskih gangstera od početka 20. vijeka do njihovog ponovnog okupljanja u šezdesetim. David Noodles Aaronson (Robert de Niro) kao starac se vraća u mjesto svoga odrastanja, Bruklin. Sjeća se svog djetinjstva i mladosti, kao i događaja koji su ga natjerali u progonstvo, kada su stradali njegovi prijatelji Bercovicz, Stein i Goldberg.