Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice smo za vas izdvojili zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Cinemax, Zaboravljena ljubav u 20.00 (pozicija kanala 353)

Valeria je svoj život potpuno sredila. Mijenja muškarce jednog za drugim, ne osvrćući se. Trenira ženski odbojkaški tim, a njen trening je daleko iznad pravila igre dok uči svoje djevojke kako da budu nezavisne i izbjegnu bol kad imaju posla s ljubavlju. Jedini muškarac zbog kojeg je spustila gard njen je bivši dečko Marco koji ju je ostavio prije godinu dana i slomio joj srce. Kad se nakon vrlo neobične nesreće on iznenada vrati u njezin život, Valeria odluči da je došlo vrijeme da mu se osveti. Ali neće biti tako lako kao što misli…

Utorak, Minimax, Barbi u ružičastim cipelama u 15.05 (pozicija kanala 204)

U čarobnoj avanturi Barbi igra ulogu Kristyne balerine koja je obuzeta svojim čarobnim snovima. U trenutku kada Kristyn proba par divnih baletskih cipela ona i njena najbolja prijateljica Hailey slučajno upadnu u fantastičan svijet baleta. Da bi Kristyn pobijedila zlu Snježnu kraljicu, mora da pleše u svojim omiljenim balet programima. Njeno divno putovanje pokazuje da se svaki san može da ostvari ako plešeš od srca.

Srijeda, HBO, Avanture vučjeg dječaka u 14.05 (pozicija kanala 350)

Trinasetogodišnji Paul pati od bolesti koja uzrokuje rast dlake po cijelom licu i tijelu. Nakon katastrofalnog karnevalskog iskustva u kojem mu se rugaju zbog izgleda, odlazi u potragu za majkom koja ga je napustila po rođenju. U Nju Dersiju susreće razne neobične likove, uključujući još dvije mlade autsajderke – Aristianu i Rose. Dok Paul i njegove saputnice kreću dalje, progone ih na dva fronta: prvo, zli gospodin Silk, tajanstveni vlasnik karnevala bijesan na Paula zbog uništenja njegova putujućeg karnevala, i drugo, Pollok, policajka koju je Paulov otac angađovao da nađe njegovog nestalog sina.

Četvrtak, 24Kitchen, Izlet s Curtisom Stoneom u 12.00 (pozicija kanala 505)

Curtis i njegov brat Luke idu u Melburn, njihov rodni grad, da isprobaju nove kulinarske kreacije. Najprije idu kod Kati Reid, koja je pripremu kroasana podigla na novi nivo, pa onda kod chefa Shewryja, koji kuva sa autohtonim sastojcima, kao što su kenguri.

Petak, FOX, Šaolinski fudbal u 14.55 (pozicija kanala 305)

Sing je obožavalac Šaolin kung-fua, čija „čelična noga“ zapne za oko fudbalskom treneru. Zajedno formiraju tim od Singove bivše Šaolin braće, u nadi da će osvojiti veliku novčanu nagradu na nacionalnom fudbalskom takmičenju. Pošto koriste neobičnu kombinaciju borilačkih i fudbalskih vještina, izgledaju nepobjedivo, sve dok im se na putu do pobjede ne nađe zastrašujući Tim Zlo.