Sedmični program za vas

I ovoga puta smo iz bogate m:tel IPTV ponude izdvojili zanimljive TV sadržaje za sve generacije.

Utorak, Minimax, Avanture spretnog zeke u 8.00 (pozicija kanala 204)

Spremite se za smijeh, avanturu i dobar hip-hop dok gledate kako Brat Zec nadmudruje Brata Lisca, Brata Medvjeda i druge šumske životinje. Ovaj sadržaj za najmlađe itekako bi mogao zabaviti i starije ukućane, tako da ga zajedno može gledati cijela porodica.

Srijeda, FOX Life, Na krilima ljubavi u 21:00 (pozicija kanala 306)

Šeik iz Dubaija želi kupiti flamanskog goluba pismonošu koji je u vlasništvu Josa Pauwelsa. U sklapanje posla pomaže mu američki posrednik koji se zove Colin. Iako Jos nije zainteresovan za prodaju goluba, njegova unuka Isabelle zainteresovana je za Colina…

Četvrtak, HBO2, Brojač karata u 19:00 (pozicija kanala 351)

Bivši američki vojnik William Tell (Oscar Isaac) svojevremeno je služio u Iraku. Sada luta kockarnicama kao kartaš, bježeći od svoje prošlosti. U njegov se apatični život vraća iskra kad jednog dana upozna mladog Cirka (Tye Sheridan), koji traži da mu pomogne oko plana da se osveti visokom časniku američke vojske. William u svom odnosu s Cirkom vidi šansu za iskupljenje te ga uzima pod svoje okrilje kao štićenika. Uz podršku tajanstvene finansijerke La Linde (Tiffany Haddish), pokušavaju osvojiti svjetsko prvenstvo u pokeru u Las Vegasu. Ali, zadržati Cirka na pravom putu nije tako jednostavno…

Petak, 24 Kitchen, Tajne tete Catie u 3.00 (pozicija kanala 505)

Catia Goarmon je bivša finalistkinja portugalske verzije Masterchefa, jako kreativna kuvarica koja od svakog modernog ili tradicionalnog jela napravi pravo malo lično remek djelo. Zbog svog prirodnog stila prezentacije u kuhinji, kao i zbog svojih kulinarskih tajni opravdano je stekla ugled i postala jedan od omiljenih portugalskih televizijskih chefova. Njene emisije su uvijek pune ukusne hrane, a priče iz njenog privatnog života koje prate pripremu jela njen su lični pečat i začin svakom kulinarskom remek djelu.

Subota, Cinemax, Probuđeni u 15.10 (pozicija kanala 353)

Ovaj jedinstveni film s pripovjedačicom Liv Tyler istražuje čovjekov odnos prema tehnologiji i prirodi. Sniman je pet godina u više od 30 država i publici pruža nov pogled na svijet. Izvršni producenati Terrence Malick i Godfrey Reggio te Liv Tyler u ulozi pripovjedačice donose jedinstveno filmsko iskustvo koje sadrži impresivne slike, predivne kulture i nadahnjujuću poruku. Film „Probuđeni“ istražuje odnos čovječanstva s tehnologijom i prirodom.