Pregledali smo sedmični program za vas

I ovog ponedjeljka vam donosimo preporuke sadržaja u okviru m:tel IPTV-ja, a evo koje smo igrane i dokumentarne naslove izdvojili ovaj put:

Ponedjeljak, National Geographic, Tvornica hrane u 19.30 (pozicija kanala 401)

Iza svake vrećice čipsa, limenke piva, table čokolade ili vekne hljeba stoji megaindustrijska proizvodna linija koja ih čini svima dostupnima. “Tvornica hrane” opčinjava pogledom iza scene na divne i začudne procese proizvodnje naših omiljenih namirnica. Otkrijte kako u trgovine stižu zdravo organsko mlijeko, vlaknima bogat pileći grašak i aromatični trokutići samosa.

Utorak, 24 Kitchen, Kraljica čokolade u 9.30 (poziija kanala 505)

Australijanka Kirsten Tibballis je međunarodno priznat stručnjak za čokoladu. Zbog toga je zovu Kraljicom čokolade.  Gledaocima će i ovog puta predstaviti niz domišljatih trikova i savjeta koristeći pribor koji svi imamo. Većina njenih ukusnih poslastica priprema se za manje od 20 minuta.

Srijeda, FOX Life, Mlađa u 14.50 (pozicija kanala 306)

Serija „Mlađa“ priča je o samohranoj majci koja se iznenada ponovo nađe među zaposlenima, ali njene godine postaju veliki problem. Ipak, sve će se to promijeniti kad sretne osobu koja misli da ona izgleda mnogo mlađe. Postaće asistentkinja i sprijateljiće se sa koleginicom u 20-im.

Četvrtak, Superstar, Besa u 20.00 (pozicija kanala 300)

Uroš je porodični čovjek iz Beograda, kome se čitav svijet ruši nakon saobraćajne nesreće u kojoj strada kćerka surovog kriminalca, a on postane ucijenjen krvnom osvetom. Jedini način da sačuva svoj i život svojih najbližih je da počne da uzima tuđe živote i ubija ljude koje ne zna… Da li je sunovrat njegove duše, najmanje sto mu slijedi?

Nedjelja, HBO, Resident Evil Početak: Raccoon City, 20.00 (pozicija kanala 350)

Vraćajući se korjenima masovno popularne franšize Resident Evil, obožavalac i filmadžija Johannes Roberts oživljava igre za potpuno novu generaciju obožavatelja. U „Resident Evil Početak: Raccoon City“, nekada prosperitetan dom farmaceutskog diva „Korporacije Kišobran“, Raccoon City je sada umirući grad na srednjem zapadu. Egzodus tog preduzeća ostavio je grad u pustoši… s velikim zlom koje vri ispod površine. Kada se to zlo oslobodi, grupa preživjelih mora surađivati kako bi otkrila istinu iza „Kišobrana“ i preživjela noć.