Pregledali smo sedmični program za vas

U sedmici pred nama očekuju se visoke temperature, ali i zanimljiv TV program koji možete pratiti na m:tel IPTV.

Ponedjeljak, FOX, Pravednik u 20.55 (pozicija kanala 328)

U ovom akcijom nabijenom rimejku klasika iz 80-tih, talentovana Queen Latifah glumi Robyn McCall, tajanstvenu bivšu agentkinju CIA koja koristi široki spektar vještina kako bi odbranila nevine ljude kojima je potrebna pomoć. Robyn se možda čini kao obična samohrana majka, zauzeta odgojem svoje kćerke tinejdžerke. Ali, kada se pojavi nepravda, ona potajno preuzima ulogu Pravednika i preduzima sve kako bi donijela pravdu onima koji je najviše trebaju.

Utorak, HBO, Irma Vep u 20.00 (pozicija kanala 350)

Mira je američka filmska zvijezda razočarana svojom karijerom i nedavnim prekidom koja dolazi u Francusku kako bi glumila Irmu Vep u rimejku francuskog klasika nijemog filma Les Vampires. Dok snima jezivi kriminalistički triler, Mira se muči dok se razlike između nje i lika koji glumi počinju zamagljivati i pretapati. Irma Vep otkriva nam neizvjestan teren na granici fikcije i stvarnosti, umjetnosti i autentičnosti, umjetnosti i života.

Srijeda, Minimax, Mali Šef: Nazad na posao u 19.00 (pozicija kanala 204)

Uz pomoć svog starijeg brata i partnera, Tima, Mali šef nastavlja da se bori u surovom korporativnom svijetu firme Baby Corps, dok se svim silama trudi da postigne skoro nevjerovatnu stvar: balans između poslovnog i privatnog života.

Četvrtak, Cinemax, Mjesec, 66 pitanja u 20.00 (pozicija kanala 353)

Film prati Artemidu, djevojku u svojim dvadesetima, koja se nakon godina udaljenosti odluči privremeno vratiti u Atinu i brinuti se za svog oca Parisa, nakon njegovog nedavnog pogoršanja zdravlja. Dok vodi intimnu njegu o stoičkom, gotovo nijemom Parisu, pokušava razumjeti ovog čovjeka kojeg zapravo nikad nije poznavala. Kad Artemida otkrije dobro čuvanu tajnu iz očeve prošlosti, napokon počinje bolje razumijevati ne samo komplikovanog muškarca, nego i ljubav koja se zasniva na komplikovanom odnosu između oca i kćerke.

Petak, Superstar TV, Ubice mog oca u 21.00 (pozicija kanala 300)

Radnja serije prati inspektora Aleksandra Jakovljevića i njegove pokušaje da riješi ubistvo svog oca Mileta dok radi na svakodnevnim slučajevima krvnih delikata. Sa Aleksandrom na istragama rade i inspektori Mirko Pavlović i Zoran Janketić, a njihov rad nadzire načelnik Predrag Marjanović. Aleksandru, Mirku i Zoranu u istragama pomažu forenzičari Sava i Jelena, a sudski epilog slučajevima donosi tužiteljka Marija Radenković. Jedna od bitnih osoba u Aleksandrovom životu je i njegova majka Olja.