Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV opus nudi brojne zanimljive sadržaje, a evo šta smo ovog ponedjeljka izdvojili za vas:

Utorak, 24 Kitchen, Kraljica čokolade u 9.30 (poziija kanala 505)

Australijanka Kirsten Tibballis je međunarodno priznata stručnjakinja za čokoladu. Zbog toga je zovu Kraljicom čokolade.  Gledaocima će i ovog puta predstaviti niz domišljatih trikova i savjeta koristeći pribor koji svi imamo. Većina njenih ukusnih poslastica priprema se za manje od 20 minuta.

Srijeda, Minimax, Pustolovine sa braćom Kret u 11.00 (pozicija kanala 204)

Pridružite ce avanturama Krisa i Martina Kreta dok se susreću sa nevjerovatnim divljim životinjama, kombinujući naučno obrazovanje sa zabavom i avanturom, putujući do životinjskih staništa širom svijeta. Svaka avantura istražuje život životinja i prikazuje do sada neviđen aspekt života u divljini. To je sve upakovano u zanimljivu priču o avanturi, misteriji, spasavanju i veoma zanimljivu komediju braće Kret zbog koje ćete se grohotom smijati.

Četvrtak, HBO 3, Hollywoodska prevara u 17.15 (pozicija kanala 352)

Film prati Maxa Barbera (Robert De Niro) i njegovog partnera Waltera (Zach Braff) koji glume otpisane producente B-filmova koji se nađu u problemima s mafijaškim šefom Reggiejem Fontaineom (Morgan Freeman). Kako bi spasio sebe i Waltera, Barber mora prodati jedini sjajni scenario koji je ikada imao svom bivšem pripravniku, a sada producentu A-filmova, Jamesu Mooreu (Emile Hirsch). Prvog dana snimanja Mooreov glavni glumac gine u kaskaderskoj nesreći i on unovči veliku polisu osiguranja. To daje Barberu ideju da učini isto. Prihvataju grozan scenario pod nazivom „Najstariji pištolj na Zapadu” i angažuju propalog kaubojskog glumca Dukea Montanu (Tommy Lee Jones) da igra glavnu ulogu. Problem je što Duke Montana ne umire tako lako…

Petak, DOX TV, Moj tata je na doživotnoj robiji u 23:23 (pozicija kanala 405)

Ovaj dokumentarac istražuje dvije užasne priče. Uz intervjue sa ubicama i emotivne razgovore sa kćerkama, ovaj novi film vam predstavlja dva nesvakidašnja zločina i krivce u jednom otvorenom, razotkrivajućem i iskrenom svjetlu. Jako dobro snimljen, uz ekskluzivan pristup i saradnju s ubicama, teksaškim zatvorom i osobljem, čak i uz demonstrante koji se bore za život jednog od zatvorenika, ovaj film pruža uzbudljiv pogled u zastrašujući zločin i porodice koje žive s njegovim posljedicama.

Nedjelja, HBO, Za smrt nema vreman u 20.00 (pozicija kanala 350)

Jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza u istoriji filma dobiva nastavak jer se tajni agent James Bond vraća na veliko filmsko platno. U ulozi harizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, peti put se pojavljuje se Daniel Craig. Bond je napustio aktivnu službu no njegova „penzija“ je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.