Pregledali smo sedmični program za vas

Program dostupan na m:tel IPTV donijeće i ove sedmice dosta uzbudljivih trenutaka, a evo koje filmove, serije i dokumentarne emisije smo izdvojili ovog ponedjeljka:

Ponedjeljak, Cinemax, Dobro sam (hvala na pitanju) u 20.00 (pozicija kanala 353)

Ovo je Amerika nakon pandemije i svi se bore da prežive. U ovom uzbudljivom, dirljivom debitantskom filmu Danny (Kelley Kali), odnedavno udovica, jedva spaja kraj s krajem pletenjem kose i dostavom na koturaljkama. Uvjerivši svoju osmogodišnju kćerku da „kampuju“ u šatoru iz zabave, uspijeva uštediti dovoljno novca za avans za novi stan. Kada joj klijent ne može platiti, shvata da će, ako do kraja dana ne skupi 200 dolara, izgubiti stan i kćerki morati priznati da su zapravo „beskućnice“. Slijedi intenzivan, maničan i naporan dan do konačnog obračuna.

Utorak, FOX, 911 u 22.00 (pozicija kanala 328)

Dramska serija koja istražuje živote i karijere policajaca, bolničara i vatrogasaca, ljudi koji prvi dolaze na mjesta nesreće i riskiraju svoje živote kako bi spasili druge. Detektivka Athena Grant rješava slučajeve i bavi se porodičnim dramama. Bobby Nash i tim vatrogasaca spašavaju ljude u opasnim situacijama. Abby Clark prima hitne pozive u pozivnom centru 911, ali zanima je šta se događa nakon što pošalje pomoć. Hitni slučajevi prikazani u seriji zasnovani su na stvarnim događajima – od onih bizarnih, do potresnih.

Srijeda, HBO, Deadpool u 22.15 (pozicija kanala 350)

Zasnovan na najnekonvencionalnijem antijunaku „Marvel Comicsa“, „Dadpool“ je priča o bivšem operativcu specijalnih snaga i sadašnjem plaćeniku Wadeu Wilsonu (Ryan Reynolds), koji, nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu ubrza moć iscjeljivanja, prisvaja alter ego Deadpool. Naoružan novim sposobnostima i mračnim, izopačenim smislom za humor, Deadpool lovi čovjeka koji mu je gotovo uništio život.

Petak, Minimax, Mali Šef: Nazad na posao u 19.00 (pozicija kanala 204)

Uz pomoć svog starijeg brata i partnera Tima, Mali šef nastavlja da se bori u surovom korporativnom svijetu firme Baby Corps, dok se svim silama trudi da postigne skoro nevjerovatnu stvar: balans između poslovnog i privatnog života.

Nedjelja, Superstar TV, Državni službenik u 21.00 (pozicija kanala 300)

Nastavljaju se epizode serije u kojoj operativci Državne bezbjednosti Srbije ispunjavaju zadatke u vanrednim okolnostima pandemije koja je blokirala čitav svijet. Složena operacija prebacivanja respiratora i kineskog naučnika iz Turske, kao i drugi zadaci u zemlji, komplikuju se gotovo podjednako kao i lični životi i emocije glavnih junaka.