Pregledali smo sedmični program za vas

Pogledajte koje sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude smo ove sedmice izdvojili za vas.

Utorak, HBO, Nasljedstvo u 11.50 (pozicija kanala 350)

Film prati sestre Macey i Savannu, koje da bi spasile vlastiti posao od propasti, nastoje odobrovoljiti svoju tetku koja na samrti (Turner) da im ostavi nasljedstvo nakon smrti. No, njihova tetka je sve samo ne laka osoba, a i nisu se jedine sjetile toga, jer pojavljuje se šira porodica kojoj je nasljedstvo zapelo za oko i neće ga se odreći bez borbe.

Srijeda, Minimax, Martha – pas koji govori u 19.00 (pozicija kanala 204)

Priče o voljenom porodičnom psu, Marthi, koji pojede juhu s tjesteninom u obliku abecede i dobije sposobnost govora. Ova sezona prati Marthu i njenu vlasnicu Helenu dok doživljavaju pustolovine zahvaljujući Marthinoj novoj sposobnosti.

Četvrtak, National Geographic, Crni faraoni: Potopljena bogatstva u 17.00 (pozicija kanala 401)

Zahvaljujući nedavnom otkriću u zemlji zlata i drevnog blaga, prvi put u istoriji arheolozi rone kroz poplavljenu piramidu u potrazi za tragovima kraljevstva Kuš. Drevno je to kraljevstvo koje je svrgnulo faraone i vladalo Egiptom 75 godina.

Petak, FOX, Odmetnici iz Baytowna u 21.00 (pozicija kanala 305)

Nakon što bivši muž Carlos tri puta upuca Celeste u stomak, vrijeme je za prljavu igru. U bici za njeno kumče, Roba, ona angažuje trojicu braće odmetnika da joj ga vrate. Ali na Jugu ništa nije tako jednostavno. Ono što počne kao malo spašavanje, pretvara se u južnjačku bitku ogromnih razmjera. Taj čudnovati tim mora pucnjavom proći ubice, indijanske lovce, federalne agente i mnoge druge, dok istovremeno štite Celestino nevino dijete.

Nedjelja, 24 Kitchen, Kuhar u stranoj zemlji u 10.55 (pozicija kanala 505)

U ovom serijalu šest omiljenih britanskih kuhara dijeli svoju strast prema hrani i egzotičnim okusima. Putuju u različite pokrajine kako bi pronašli porijeklo voljenih jela, te otkrili kako su istorija i kultura oblikovali ono što danas jedemo.