Pregledali smo sedmični program za vas

Bogat igrani i dokumentarni program očekuje vas u m:tel IPTV ponudi. Iznova smo za vas pregledali sedmični program i odabrali najzanimljiviji sadržaj:

Ponedjeljak, Food Network, Hamburgeri, pivo i roštilj: Kobasice, kobasice i kobasice u 19.05 (pozicija kanala 503)

U petoj epizodi, Michael u Sagaponacku isprobava dimljena svinjska rebarca s umakom za roštilj s citrusima. Potom u Columbusu jede hamburger s dimljenom kobasicom…

Utorak, Cinemax, Zaboravljeni putevi u 23:40 (pozicija kanala 353)

Ovo je priča o Claudini, tradicionalnoj ženi sa sela. Nakon suprugove smrti, ona ulazi u usamljenu rutinu. U teškoj ekonomskoj situaciji, mora se preseliti kod unuka Cristóbala i kćerke Alejandri. Ubrzo upoznaje komšinicu Elsu, udanu ženu koja pjeva u skrivenom baru zvanom „Porvenir“ (špan. budućnost.) Claudina započinje vezu s Elsom i zaljubljuje se u nju. Otad započinje putovanje samospoznaje, kako bi bila slobodna uprkos osudi svoje kćerke i prijatelja u vjerskom i konzervativnom gradiću, opsjednutim posmatranjem NLO-a.

Srijeda, Animal Planet, Kako Zemlja radi: Hoće li Havaji poplaviti L.A.? u 19.10 (pozicija kanala 409)

Geolog Martin Peper i biolog Liz Bonnin istražuju svjetsku istoriju na jedinstven način: otkrivajući različite dijelove svijeta koji su poznati po istorijskim događajima i kataklizmičkim katastrofama, kao i dijelove svijeta koji imaju veze sa stvaranjem Zemlje sa naučne tačke. Od Ledenog doba, do meteora koji je udario u Zemlju prije 65 miliona godina, do Krakatoe – gledajte kako Martin i Liz uče kako Zemlja funkcioniše!

Subota, Discovery Science, Kroz crvotočinu s Morganom Freemanom u 14.26 (pozicija kanala 411)

Morgan Freeman's Through The Wormhole” je američka naučna dokumentarna televizijska serija koju vodi američki glumac Morgan Freeman. Istraživanje najdubljih misterija postojanja, od čega smo napravljeni, da li smo zaista sami, postoji li stvaralac? Kroz ovu emisiju, Freeman će okupiti najsjajnije umove i najbolje ideje nauke kako bi nam otkrio izuzetnu istinu našeg univerzuma.

Nedjelja, FOX, The Beach u 21.00 (pozicija kanala 305)

Drski mladi američki putnik u potrazi za egzotičnim iskustvima vodi svoje prijatelje do tajnog ostrva uz obalu Tajlanda, samo da bi ustanovio da su oni koji su prvi otkrili raj spremni ubiti kako bi ga zadržali za sebe. Richard (Leonardo DiCaprio) Amerikanac je koji s ruksakom putuje kroz Aziju s nekoliko prijatelja iz Evrope. Dok je u Bangkoku, upoznaje Škota koji sebe naziva Daffy Duck. Malo prije nego što se gospodin Duck ubije, on Richardu da kartu mjesta u Tajlandu za koje tvrdi da je raj na Zemlji: lijepo, netaknuto i nenaseljeno.