Pregledali smo sedmični program za vas

Kako bismo vam olakšali izbor TV sadržaja, pregledali smo sedmični program za vas i evo šta vam preporučujemo da pogledate ove sedmice:

Ponedjeljak, HBO2, Mape i imela u 17.30 (pozicija kanala 351)

Kartografkinja školskih mapa ima planove za Božić kod kuće. Međutim, stvari se mijenjaju kada njen šef u posljednjem trenutku odluči da joj dodijeli zadatak – dizajniranje nove mape blaga Sjevernog pola. Emilija je odlučila da potraži stručnu pomoć od Drewa Campbella, istraživača koji je pješačio Sjevernim polom i to dva puta. Ova romantična božićna priča traje 1 sat i 25 minuta.


Srijeda, Cinemax , Medena cigara u 15.00 (pozicija kanala 353)

Pariz, 1993. Selma (17) živi u bogatoj i sekularnoj berberskoj porodici. Kada upozna Žulijana, očaravajućeg mladića koji je privuče, ona prvi put postaje svjesna strogih pravila svoje patrijarhalne porodice i načina na koji ona utiče na njenu privatnost. Dok islam jača u njenoj rodnoj zemlji, a njena porodica se urušava, Selma spoznaje snagu svoje žudnje. Ona mora da se odupre i bori. Inspirisana drevnom snagom svog naroda, odlučuje da postane slobodna žena.


Četvrtak, National Geographic, Brain Games: Gubiš ako ga ne koristiš u 18:30 (pozicija kanala 401)

Testirajte svoj mozak nizom vježbi i otkrijte neočekivane načine da povećate fleksibilnost uma, koncentraciju i pamćenje.


Petak, Food Network, Takmičenje u izradi kolača: Od naučne fantastike do nauke u 20.10 (pozicija kanala 503)

Četiri fantastična slastičara u svojim dizajnima kombinuju dva mitska stvorenja. U trećoj epizodi saznajemo čiji miks će osvojiti mjesto u sljedećoj rundi, a ko ide kući?


Subota, Travel Channel, Najstrašnija mjesta: Auto smrti u 22:00 (pozicija kanala 509)

Pozorište u Calumetu, Michigan, operska kuća u kojoj je 70 ljudi izgubilo život 1913, kad je neko povikao “vatra” – a to je bila laž. Da li je pozorište ukleto, saznajte u drugoj epizodi prve sezone ove horor istorijske priče iz SAD-a.