Pregledali smo sedmični program za vas

m:tel IPTV vam i ove sedmice nudi sjajne filmske naslove, idealne za hladne dane. Pogledajte šta smo izdvojili za vas u novom sedmičnom pregledu programa:

Ponedjeljak, Cinemax 2, Hrabro srce u 20.30 (pozicija kanala 354)

Krajem 13. vijeka, Vilijam Volis (Mel Gibson) se vraća u Škotsku, nakon što je godinama živio daleko od svoje domovine. Kralj Škotske je umro bez nasljednika i kralj Engleske, surovi pagan poznat kao Edvard Dugonogi, je uzurpirao škotski prijesto. Volis postaje vođa otrcane ali hrabre vojske riješene da pobijedi nadmoćnije engleske snage. Mel Gibson je režirao, producirao i tumačio glavnu ulogu u ovom filmu koji objedinjuje akciju, spletke i romansu koje pričaju priču o legendardnom škotskom vitezu ser Vilijamu Volisu.

Srijeda, National Geographic, YouTube revolucija u 21.00 (pozicija kanala 401)

Prvi video na YouTube-u je učitan 23. aprila 2005. godine. Deset godina poslije, YouTube ima moć kojom mijenja pop-kulturu, prekraja zakone politike, smjenjuje vlade, redefinše prirodu vijesti i pokazuje nam tweakanje, plankanje, Psya i Biebera.

Četvrtak, 24Kitchen, Božićno odbrojavanje s Jamiejem u 21.00 (pozicija kanala 505)

Pripremite se za božićno odbrojavanje s Jamiejem! Započinjemo s velikim planovima kako se pripremiti za veliki događaj da sve bude spremno za praznične dane sa porodicom.

Petak, FOX, Nevine laži u 21.00 (pozicija kanala 305)

Kada June, djevojka iz maloga grada, upozna tajanstvenog stranca, misli da je našla čovjeka iz snova. Ali, ubrzo otkriva da je on superšpijun u bijegu koji će je uvući u uzbudljivu igru mačke i miša širom svijeta.

Nedjelja, HBO, 12 moćnih sirotana u 20.00 (pozicija kanala 350)

Istinita priča o fudbalskoj ekipi iz sirotišta u Fort Worthu, koju je tokom Velike depresije vodio trener Rusty Russell na državno prvenstvo Teksasa. Rusty je razvio inovativne strategije koje će definisati moderni američki fudbal. Ovo je istinita priča o „Mighty Mitesima“, koji su za vrijeme Velike depresije od igranja bez cipela prešli na igranje za državno prvenstvo Teksasa. Tokom svoje pobjedničke sezone ovi autsajderi i njihov otporni duh postali su inspiracija za njihov grad, državu i cijelu naciju. Privukli su pažnju i američkog predsjednika Franklina D. Roosevelta.