Pregledali smo sedmični program za vas

Od sjajnih filmova do uzbudljivih serija i dokumentaraca, evo šta smo iz sedmičnog pregleda programa ovaj put izdvojili za vas:

Ponedjeljak, FOX, Veliko nebo u 16.12 (pozicija kanala 328)

Od vizionara Davida E. Kelleya, stiže ovaj intenzivni triler koji prati detektive Cassie Dewell i Cody Hoyta u potrazi za dvije sestre otete u Montani. Kada otkriju da one nisu jedine nestale djevojke, počinje trka s vremenom…

Utorak, CineStar TV, U potrazi za ocem u 20.45 (pozcija kanala 305)

U dobi od 10 godina, Henry James Herman (Jason Spevack) odlučuje upotrebiti svoj IQ genijalca da otkrijetko je bio njegov otac, donor sperme za njegovu majke, gorljive ljevičarke Patricije (Toni Collette) koja na taj poduhvat gleda sa strahom. Trag ga vodi do naučnik za proučavanje ponašanja, dr. Slavkina O’Hare (Michael Sheen), čiji odnos s njegovom zajedljivom 12-godišnjom kćerkom Audrey nije garancija da je previše dobar u ulozi oca. Kada ga Henry prihvati za svog biološkog oca, životi obe porodice postaju hiroviti i komični haos.

Srijeda, Superstar 2, Spavači u 16.00 (pozicija kanala 301)

Radnja serije odvija se u junu 2013. godine, za vrijeme pogoršanja situacije na Bliskom istoku i Sjevernoj Africi, komplikujući političku situaciju u Evropi i obuhvata događaje od nekoliko sedmica, tokom kojih su ruske specijalne službe uspele razotkriti tešku i opasnu kombinaciju svojih prekomorskih protivnika.
Spavači je program stranih specijalnih službi, koji podrazumijeva korištenje agenata koji su ranije bili angažovani u vladi i velikim kompanijama i koji čekaju tim za aktivne operacije u stanju mirovanja. U programu je samo nekoliko veterana koji su stvorili mrežu.

Subota, DOX TV, Nepoznati muškarac broj 1 u 17.19 (pozicija kanala 405)

Ubistvo, tijelo, djelić nepoznate DNK. Tako počinje ova napeta priča o jednoj od najobimnijih forenzičkih istraga ikada. Nauka i strast se miješaju u ovoj sedmogodišnjoj sagi o ubistvu i potrazi za pravdom u podnožju italijanskih Alpa.

Nedjelja, HBO, Monster hunter u 20.00 (pozicija kanala 350)

Osim našeg svijeta, postoji i drugi, svijet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju svojom teritorijom. Kad neočekivana pješčana oluja prebaci kapetanicu Artemis (Milla Jovovich) i njenu jedinicu (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) u novi svijet, vojnike će šokirati otkriće da je neprijateljsko i nepoznato okruženje naseljeno ogromnim i zastrašujućim čudovištima koja su imuna na njihova vatrena oružja.