Pregledali smo sedmični program za vas

Kako bismo vam olakšali pregled ovosedmičnog TV sadržaja, pregledali smo program za vas i evo šta izdvajamo:

Utorak, FOX Crime, Red i zakon: Organizovani kriminal u 22.00 (pozicija kanala 306)

Glumac Kristofer Meloni u novih osam epizoda vraća se roli detektiva Eliota Stablera kako bi se uhvatio u koštac sa organizovanim kriminalom. Grad i policijska stanica su se dramatično promijenili, tokom decenije njegovog odsustva. Kristofer mora da se prilagodi kriminalno-pravnom sistemu u trenutku kada se i sam sistem suočava sa reorganizacijom. Stabler pokušava da pronađe spas i ponovo izgradi svoj život, dok vodi elitnu jedinicu čiji je zadatak da rasparča najmoćnije kriminalne organizacije – jednu po jednu.

Četvrtak, TV 1000, Nezavršena posla u 21.00 (pozicija kanala 322)

Marljivi mali preduzetnik (Vince Vaughn) i njegova dva saradnika (Tom Wilkinson, Dave Franco) otputuju u Evropu sklopiti najvažniji posao svog života. Ali, rutinski poslovni put skrene s kolosijeka na sve moguće i nemoguće načine, uključujući neplanirane posjete masovnom okupljanju seksualnih fetišista i globalnom ekonomskom samitu.

Petak, CineStar TV, Paklena kuhinja u 18.50 (pozicija kanala 305)

Chef Adam Jones (Bradley Cooper) imao je sve i sve je izgubio. Rock-zvijezda s dvije Michelinove zvjezdice, lošim navikama i reputacijom bivšeg enfant terriblea pariške ugostiteljske scene svaki bi put sve učinio – drugačije. Jedino do čega mu je ikad bilo stalo bilo je uzbuđenje stvaranja eksplozije okusa. Ali, da bi dobio svoju kuhinju i onu treću zvjezdicu koju Michelin dodjeljuje, a njemu neprestano izmiče, moraće na svoju stranu pridobiti one najbolje, uključujući prelijepu Helene (Sienna Miller)…

Subota i nedjelja, 24 Kitchen, Silvijin italijanski sto u 13.00 (pozicija kanala 505)

Glumica, operska pjevačica i kuvarica italijanske hrane Silvija Koloka vraća se na kanal 24Kitchen sa još nevjerovatnih recepata, inspirisanih ljubavlju prema njenoj domovini. Pridružite joj se u njenom novom domu u Australiji, dok se navikava na novo okruženje i poziva poznate lokalce da joj pomognu u kuhinji. Serijal je šarmantan i komičan, bogat neverovatnim receptima koje prate priče i uspomene na njihov nastanak. Emisija vodi gledaoce u neke od najljepših dijelova Italije te prikazuje jela i intimne trenutke koje Silvija dijeli sa poznatim gostima.

Nedjelja, HBO, Godzila protiv Konga u 20.00 (pozicija kanala 350)

Legende se sudaraju u četvrtom filmu MonsterVerse Legendary serijala. Dok se ovi mitski protivnici susreću u spektakularnoj bici koja traje kroz vjekove, sudbina svijeta visi o koncu. Kong i njegovi zaštitnici kreću na opasno putovanje kako bi pronašli njegov pravi dom, a s njima je i Jia, djevojčica bez roditelja s kojom je stvorio jedinstvenu i moćnu vezu. Ali neočekivano se nađu na putu razjarene Godzile. Epski sukob dva titana – potaknut nevidljivim silama – samo je početak misterija koji leži duboko u srži Zemlje.