Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice izdvajamo za vas neke od zanimljivih TV sadržaja iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, 24 Kitchen, Tajne tete Cátie u 12.00 (pozicija kanala 505)

Najmlađi sin tete Catie ne odlazi u školu bez fine domaće užine. Ovog puta pripremamo tri užine koje on najviše voli. Mafine od zobi s borovnicama i čokoladom, grickalicu od marmelade s datulama i pločicu od oraha i pahuljica.

Srijeda, HBO, Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lakersa u 21.00 (pozicija kanala 350)

Serija prikazuje profesionalne i lične živote Los Angeles Lakersa iz 1980-ih, jedne od najcjenjenijih i najdominantnijih dinastija u sportu – ekipe koja je definisala svoju eru, na terenu i izvan njega. “Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lakersa” dinamična je dramska serija koja je temeljena na knjizi Jeffa Pearlmana, “Showtime: Magic, Kareem, Riley i Los Angeles Lakersi”.

Četvrtak, National Geographic, Izgubljena blaga Egipta u 17.00 (pozicija kanala 401)

Pratimo međunarodni tim egiptologa u istraživanju Doline kraljeva. Može li tim inovativnom tehnologijom i staromodnom intuicijom otkriti nove tajne i iznova napisati antičku istoriju? U ovoj epizodi, istražujući najčuveniju egipatsku faraonku, arheolozi otkrivaju na koji je način Kleopatra iskoristila egipatsku religiju za postignuće svojih ciljeva, a zatim kreću u potragu za njezinim grobom u Taposiris Magni.

Petak, Minimax, Barbie tajni agent u 09.00 (pozicija kanala 204)

Barbi i njene najbolje prijateljice Tereza i Rene od marljivih gimnastičarki postaju tajni agenti u ovoj uzbudljivoj avanturi punoj akcije. Kada njihove nevjerovatne gimnastičarske vještine zapadnu za oko tajnoj špijunskoj agenciji, djevojke ubrzo počinju da prate tragove mačkaste kradljivice dragulja koja je uspjela da pobjegne svima koji rade na ovom slučaju. Uz pomoć visokotehnoloških spravica, glamuroznih maski i slatkih ljubimaca robota, da li će moći da dokažu da pamet i timski rad mogu da uspješno okončaju misiju?

Subota, FOX, Bumblebee u 14.55 (pozicija kanala 305)

Godine 1987. Bumblebee je u bijegu i pronalazi utočište na smetljištu kalifornijskoga gradića. Ondje ga, punog ratnih ožiljaka i slomljenog, otkrije 18-godišnja Charlie. Kad ga oživi, sazna da to nije obična žuta Volkswagen Buba.