Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice izdvojili smo neke od zanimljivijih sadržaja koje možete pogledati na programima iz m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, HBO 2, Na sreću, u 19.00 (pozicija kanala 351)

Lindsey Johnson, voditeljka akvizicija za lanac hotelskih odmarališta, putuje u grad na irskoj obali kako bi kupila imanje na kojem se nalazi stari dvorac. Međutim, kada tamo dođe, njena irska krv i privlačnost prema Brennanu O'Brienu, članu gradskog vijeća, postepeno mijenjaju njene planove i Brennanove namjere.

Utorak, DOX TV, Megastadioni Evrope u 19.13 (pozicija kanala 405)

Svake godine dočekuju na hiljade posjetilaca. Ove građevine, gdje se jednako jako čuju entuzijazam i pjesme, dom su za najprestižnija takmičenja i koncerte našeg vremena. Otkrijte izazove gradnje najlegendarnijih stadiona širom Evrope.

Srijeda, Fox Crime, Misterije sestre Bonifacije 22.00 (pozicija kanala 307)

Vedra kriminalistička serija u kojoj je glavna zvijezda katolička redovnica Bonifacija, koja vozi vespu i rješava slučajeve ubistava. Ona je možda sklona opraštanju, ali je takođe izuzetno dobra amaterska detektivka. Ako se mogu pronaći kakvi dokazi, Bonifacija će ih pronaći, uz malu pomoć nadobudnog inspektora Sama Gillespieja i zakopčanog bermudskog narednika Felixa Livingstonea.

Četvrtak, National Geographic, Napušteni inženjerski projekti u 20.00 (pozicija kanala 401)

U četvrtoj epizodi ovog dokumentarnog serijala pod naslovom Skriveno čudo Niagare, govori se o kraljevskom utočištu uhvaćenom u mrežu korupcije, inženjerskom čudu skrivenom iza slapova Niagare i podzemnom blagu. Unutar ovih raspadajućih struktura nalaze se odjeci istorije, svaka ukleta ljuštura spremna je ispričati svoju jedinstvenu priču.

Petak, FOX, Transformers: Posljednji vitez u 21.00 (pozicija kanala 305)

Reditelj Michael Bay i izvršni producent Steven Spielberg donose dosad najveće i najeksplozivnije Transformerse. Najveći junak našeg svijeta postaje naš najžešći neprijatelj kad Optimus Prime pokrene misiju za spas Cybertrona tako što će uništiti Zemlju. Sada Bumblebee i Cade Yeager (Mark Wahlberg) moraju povesti Autobote protiv svog bivšeg saveznika u konačnoj bici za spas čovječanstva od uništenja.