Pregledali smo sedmični program za vas

Pogledajte koje sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude smo ove sedmice izdvojili za vas.

Ponedjeljak, Ljubav u Italiji u 17.15 (pozicija kanala 350)

Kada voditeljku italijansko-američkog lanca restorana odaberu da pohađa poseban program obuke u Pisi, u Italiji, glava joj se zavrti od snova o evropskom glamuru i romantici. Ali putovanje se pokaže mnogo drugačijim i možda opasnijim od egzotičnog bijega koji je zamišljala.

Utorak, 24 Kitchen, Okusi sela u 11.00 (pozicija kanala 505)

Zaljubite se u jednostavan, samoodrživi način života kuvara koji je postao farmer, Džulijusa Robertsa. Ova emisija o kuhanju pokazuje kako je ovaj čovjek ostvario divan plan o promijeni načina života.

Srijeda, National Geographic, Rastavljanje najvećih u 15.00 (pozicija kanala 401)

Otkrijte dramatičnost, opasnost i strateško inženjerstvo kada ogromne građevine dođu do kraja života i pronađu novi početak. Tim ovog puta ruši most u Pjačenci, čelično-betonsku građevinu čiji je raspon 1.000 metara nad kopnom i vodom.

Petak, DOX TV, Gospodar zmija u 11.12 (pozicija kanala 405)

U ovoj epizodi, Nirut kreće na revolucionarnu misiju da nađe zmiju koja nije viđena više od sto godina. Prva stanica mu je Prirodnjački muzej, gdje će proučavati primjerke zmija, u pripremi za ovu misiju. Saznajemo da je ova neuhvatljiva zmija planine Pečabun nestala iz zbirke. Hoće li Nirut uspjeti da nađe ovu legendarnu vrstu?

Nedjelja, Minimax, Odlazi jednorože u 10.20 (pozicija kanala 204)

Serija Odlazi jednorože (Go Away, Unicorn!) prati urnebesne avanture ambiciozne djevojčice Alise i njenog nepopravljivog najboljeg prijatelja,Jednoroga. Alisu nije zanimalo ništa što je “za devojčice”, kao što su duge, šljokice i, naročito, jednorozi, sve dok se pravi, živi jednorog sam nije proglasio njenim najboljim drugom. Ova luckasta životinja koja voli da se zabavlja natjeraće Alisu da u svoj raspored ugura i malo zabave. Alisa počinje sve više da voli Jednoroga, iako on i dalje umije da bude naporan… Naročito kad joj se prišunja iza leđa i ona se ubode na njegov rog. Au! “Bježi, Jednorože!”