Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice smo za vas izdvojili zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, HBO, Black Adam u 21.20 (pozicija kanala 350)

U drevnom Kahndaqu, rob Teth Adam dobio je neograničene moći drevnih bogova, ali iskoristio je te moći za osvetu i bio je zatvoren. Sada, 5.000 godina kasnije, on je oslobođen i ponovno širi svoj mračni osjećaj pravde svijetom. Odbijajući se predati, Teth Adama izaziva tim modernih heroja poznatih kao Društvo pravde – Hawkman, Doctor Fate, Atom Smasher i Cyclone – koji ga žele vratiti u vječno zatočeništvo.

Srijeda, National Geographic, Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje: Divljina Južne Afrike u 11.05 (pozicija kanala 401)

Ramsay će u potrazi za kulinarskom inspiracijom juriti po dolinama, penjati se po planinama i roniti okeanima od Perua, Laosa i Maroka do Havaja, Aljaske i Novog Zelanda, a sve kako bi istražio nove kulture, jela i okuse. Ovog puta zbližava se sa nosorozima, žirafama, zebrama i vodenkonjima u KwaZulu-Natalu dok otkriva tradicionalnu kuhinju ratnika Zulu i uči koristiti “braai”, skače iz helikoptera, sabire školjke na grebenima, pa kuva za poglavicu.

Četvrtak, 24 Kitchen, Kuhajte kao Talijani u 18.00 (pozicija kanala 505)

Silvijin snalažljiv pristup u pripremi jela ispuniće vas radošću. Morska hrana oduvijek je bila omiljena u italijanskoj kuhinji, a Silvia nam pokazuje tri različita stila koja su jednostavna za pripremu, izgledaju odlično, a okusom su nevjerojatni.

Petak, FOX, John Wick u 21.00 (pozicija kanala 305)

John Wick je bivši plaćeni ubica koji živi mirnim životom sve do trenutka kada mu banda gangstera ne otme najvrednije što posjeduje. Obračun i osveta biće nemilosrdni. Uskoro neće biti važno šta je učinjeno, nego kome je to učinjeno. Kad penzionisanog plaćenog ubicu brutalni mafijaš natjera da se vrati u akciju on se nemilosrdno upusti u lov svojih protivnika. Film John Wick je priča o osveti i iskupljenju.

Subota, Minimax, Mia i ja u 16.05 (pozicija kanala 204)

Djevojčica Mia je ranije čitala o zemlji Centopiji u drevnoj knjizi mitova, a zahvaljujući visokotehnološkom portalu koji je osmislio njen otac, završi upravo tamo. Mia se tako iz stvarnog svijeta pojavljuje u čudesnom svijetu vilenjaka, jednoroga, panova i zmajeva. Nekad idilično kraljevstvo upleteno je u sukob. Zla kraljica Panthea želi uhvatiti jednoroge i iskoristiti njihovu moć kako bi ostala mlada. Hrabri vilenjaci koje predvode plemeniti princ Mo i odvažni ratnik Yuko, bore se kako bi je zaustavili. Mia im mora pomoći.