Pregledali smo sedmični program za vas

Ovog, prvog ponedjeljka u 2021. godini takođe donosimo pregled sedmičnog programa, pa ovaj put izdvajamo sljedeće TV sadržaje:

Ponedjeljak, 24 Kitchen, Jela za svaki dan u 18:00 (pozicija kanala 505)

Simon priskače u pomoć članovima deset porodica, koje se suočavaju s univerzalnim kulinarskim zagonetkama – bilo da svaki svake sedmice jedu ista jela, moraju nahraniti izbirljive članove ili nemaju vremena za kuvanje – Simon ima odgovor. Pogledajte i vi njegova brza i jednostavna rješenja!

Četvrtak, HBO 2, Kao šefica u 19:00 (pozicija kanala 351)

Najbolje prijateljice Mel i Mia (Tiffany Haddish i Rose Byrne) žive svoj najbolji život vodeći vlastitu kozmetičku kompaniju. Nažalost, u financijskoj su gabuli i odlučuju da prihvate veliku ponudu kozmetičkog mogula Claire Lune (Salma Hayek) za otkup. Njena ponuda se čini previše primamljivom da bi je odbile,ali ona u pitanje dovodi njihovo prijateljstvo. Biznis ljepote uskoro će postati sve samo ne takav…

Petak, Cinestar Action & Thriller, Pad Olimpa u 20:00 (pozicija kanala 302)

U ovom napetom akcijskom trileru bivši pripadnik specijalne jedinice Mike Banning morao je zbog posljedica tragične nesreće u kojoj su učestvovali sam predsjednik i prva dama SAD odstupiti s mjesta predsjedničkog tjelohranitelja. Međutim, u trenutku kad teroristi preuzimaju Bijelu kuću, on se nađe zatočen unutar njenih zidova. Nema drugog izbora već da se bori protiv moćno naoružanog neprijatelja kako bi spasio predsjednika i spriječio izbijanje opšteg ratnog stanja.

Subota, RTL, Trenuci hrabrosti u 21:45 (pozicija kanala 043)

U režiji Graiga Gillespieja, koji potpisuje nekoliko sjajnih ostvarenja, poput „I, Tonya“ i „Ruka od milion dolara“, stiže odlična akcijska drama „Trenuci hrabrosti“, snimljena prema istinitom događaju početkom 50-ih godina prošlog vijeka, kada je obalna straža malog gradića pokazala neobičnu hrabrost u spašavanju nasukanog broda po olujnom nevremenu. Producent ove fascinatne priče je Walt Disney Pictures studio, dok se scenario, koji su napisali Eric Johnson, Scott Silver i Paul Tamasy,zasniva na „The Finest Hours: The True Story of the U.S. Coast Guard's Most Daring Sea Rescue“ koji su napisali Michael J. Tougias i Casey Sherman. Ova staromodna spasilačka drama pokazuje snagu, volju i odlučnost ljudi koji su u stanju napraviti nevjerovatne stvari suočeni s najbrutalnijim prirodnim uslovima koje možete zamisliti.

Nedjelja, HBO, Samo neka govore u 20:00 (pozicija kanala 350)

U režiji Stevena Soderbergha, ovo je priča o proslavljenoj autorki (Meryl Streep) koja kreće na put s nekim starim prijateljicama (Candice Bergen i Dianne Wiest) kako bi se malo zabavila i zacijelila stare rane. Njen sestrić (Lucas Hedges) im se pridružuje kako bi vodio brigu o damama, ali se spetlja se s mladom književnom agenticom (Gemma Chan).