Pregledali smo sedmični program za vas

I ove nedjelje smo izdvojili zanimljive sadržaje koje možete gledati na m:tel IPTV-ju.

Utorak, HBO, Neobična braća u 8.00 (pozicija kanala 350)

Anthony Girard, sitni tehničar, saznaje da ima brata blizanca: Gregoirea Beaulieua, političara koji se takmiči za zakonodavnu kampanju. Usvojeni prije 33 godine, odgajani su odvojeno. Gregoire je buržuj, ambiciozan i obećana mu je sjajna karijera, dok Anthony nema perspektivu i živi od smicalica. Dva brata ne mogu biti veće suprotnosti, a nemaju ni istu boju kože.

Srijeda, National Geographic, Posljednji divovi: divlje ribe: Na rubu propasti u 22.00 (pozicija kanala 401)

Kada tim pokuša probati divovsku Paraibu, to se pretvara u bitku za preživljavanje. Nakon što ih divlja rijeka povuče, suočeni su sa skrivenim ražama, udarima groma, crnim piranama i padajućim stablima.

Četvrtak, 24 Kitchen, Johnova i Lisina vikend kuhinja u 12.00 (pozicija kanala 505)

U emisiji Johnova i Lisina vikend kuhinja otkrijte ukusna i jednostavna jela koje svako može pripremiti i u kojima će svi uživati. Svakog dana, od ponedjeljka do petka, gurmani John Torode i Lisa Faulkner pozivaju gledaoce u svoju udobnu, slatku kuhinju na sat pripreme ukusnih obroka i dobru zabavu. Uz svoju prirodnu srdačnost i hemiju, vrhunski šef i nagrađena kuharica svima žele dobrodošlicu – od profesionalnih kuhara do početnika i onih koji vole kuhati kod kuće. Svaka epizoda puna je recepata, savjeta i nadahnuća.

Petak, FOX, As u rukavu u 21.00 (pozicija kanala 305)

Kada mrtav vrijediš milion dolara, nemaš još puno života. Mafijaški šef Primo Sparazza (Joseph Ruskin) obećao je izdašnu nagradu onome ko likvidira Buddyja Acesa Isreala (Jeremy Piven), ljigavog mađioničara koji je spreman svjedočiti protiv vegaškog bossa. FBI je svjestan da malom prevarantu Isrealu prijeti velika opasnost pa odluči organizovati specijalnu zaštitu. Njihova dva agenta u tajnosti vode Isreala u skrovište na jezero Tahoe, ali lov na Isreala je već otvoren pa su lovci na glave, razne propalice i bivši zatvorenici, spremni da ga ubiju jer ne mogu odoljeti nagradi od milion dolara.

Nedjelja, Minimax, Znatiželjni George: Uvod u proljeće u 13.05 (pozicija kanala 204)

Usred proljećnog spremanja u zgradi neke cijevi pucaju i Handli mora da krene na put zajedno sa Georgeom i čovjekom sa velikim žutim šeširom. Handli je potpuno bezvoljan, pa George odlučuje da pas mora da dobije svoju dozu proljećne groznice. Koliko god da se George trudio, ipak ne uspijeva da zarazi svog prijatelja. Kako se približava dan trke balona, Handli otkriva svoje korijene i to je ono što će ga možda navesti da se dobro provede iako mu nedostaje kuća.