Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice smo za vas izdvojili zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, HBO, Sretno, Leo Grande u 23.25 (pozicija kanala 350)

Nancy Stokes je penzionisana učiteljica vjeronauke koja napokon želi začiniti svoj život. Nancy je do sada živjela povučeno. Suprug, koji je preminuo dvije godine ranije, bio joj je jedini seksualni partner. Imao je ograničen pogled na ono što bi se moglo dogoditi u spavaćoj sobi. Nancy zbog toga odluči angažovati čovjeka po imenu Leo Grande kako bi ispunila želje koje su joj većinu života bile uskraćene.

Srijeda, FOX, Walker u 21.00 (pozicija kanala 304)

U novoj verziji popularne serije Walker, teksaški rendžer, Cordell Walker se vraća u Austin nakon godinu dana kako bi izgradio odnos s djecom i našao zajednički jezik s novim partnerom dok ga muče sumnje u vezi smrti supruge.

Četvrtak, DOX TV, 1945: Godina koja je promijenila svijet u 10.41 (pozicija kanala 405)

Godina 1945. je bila uzbudljiva. Desile su se žestoke bitke, mir i početak novog svjetskog poretka. Saveznici su bili riješeni da do kraja poraze neprijatelje, po svaku cijenu. Ali, nakon pobijede velika trojka, Britanija, Amerika i Sovjetski Savez, borili su se međusobno za prevlast. Izgled svijeta u kojem živimo danas je posljedica događaja iz 1945. Ova serija pokriva većinu velikih događaja 1945. i ispituje uticaj ovih događaja na poslijeratni svijet.

Petak, Minimax, Dragi Drakula u 13.05 (pozicija kanala 204)

Drakuli se ukazuje sjajna prilika da isproba svoje najnovije vještine na žurci za Noć vještica u komšiluku. Tu saznaje da mu je samopouzdanje dovoljno da bude strašniji nego što je ikada bio.

Subota, 24 Kitchen, Roštilji Toma Kerridgea u 10.00 (pozicija kanala 505)

Tom Kerridge nas želi naučiti novoj vještini roštiljanja – četiri, šest, pa čak i osam sati sporog pečenja odličnog komada mesa na vrućem ugljenu. Ovo je Tomovo stručno predavanje u kojem spaja nove tehnike s nevjerojatnim aromama.