Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice smo za vas izdvojili zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, National Geographic, Isušivanje okeana: Uron u dubine: Katastrofe u dubinama u 16.00 (pozicija kanala 401)

Duboko ispod okeana leži tektonsko čudovište. Morsko dno je najveća svjetska cunami mašina i njegove opasnosti su do sada ostale skrivene od pogleda. Saznajte šta se dogodilo na ostrvu Santoriniju što je uništilo cijelu civilizaciju i druge otkrijte zagonetke.

Srijeda, HBO, Zauvijek Alice u 13.53 (pozicija kanala 350)

Alice Howland, srećno udata žena sa troje odrasle djece, čuvena je profesorica lingvistike koja počne zaboravljati riječi. Kad joj dijagnostikuju ranu fazu Alchajmerove bolesti, životi Alice i njezine porodice suoče se s teškim izazovom dok ova neizlječiva degenerativna neurološka bolest polako napreduje prema neizbježnom kraju od kojeg svi strepe. Usput, osim što se bori s unutrašnjim propadanjem, Alice mora vrijeme koje joj je preostalo iskoristiti kako bi pronašla mir i ljubav zbog kojih bi joj vrijedilo živjeti. Julianne Moore nagrađena je “Oscarom” za glavnu glumicu za ovaj film.

Četvrtak, DOX TV, Will a Robot Steal My Job? u 7.35 (pozicija kanala 405)

Vještačka inteligencija se razvija vratolomnom brzinom, ali šta to znači za tržište poslova? Novinarka En-Mari Tomčak istražuje kako će roboti možda učiniti vještine velikog dijela svjetske populacije zastarelim i postavlja pitanje – je li bilo koji posao bezbjedan?

Petak, Fox, S.W.A.T.: Specijalna operacija u 21.00 (pozicija kanala 305)

Ekspert Paul Cutler odlazi u Detroit na specijalni zadatak kako bi istrenirao S.W.A.T. tim. Nakon što je ubijen talac tokom zadatka, žrtvin dečko koji je inače visoko specijalizovani Vladin agent odlučuje da se osveti Cutleru i njegovom timu.

Subota, Minimax, Balto 3: Na krilima promjene u 13.05 (pozicija kanala 204)

Baltov sin Kodi radi za američku poštansku službu i jako voli svoj posao. Zajedno s novim prijateljima Dustyjem, Kirbyjem i Ralphom, Kodi se uvijek dobro zabavlja na zadatku. Jednog dana, na Kodijevo oduševljenje, avion sleti u Nome. Pilot Duke ponudi građanima da, umjesto pasa, poštu raznosi avion, a to zabrine pse da će ostati bez posla. U međuvremenu, gusan Boris se zaljubi u gusku Stellu, koja ga traži da poleti s njom, ali Boris se plaši visina…