Pregledali smo sedmični program za vas

I ove sedmice smo za vas izdvojili zanimljive sadržaje za sve generacije iz bogate m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, HBO, Elvis u 20.00 (pozicija kanala 350)

Film istražuje život i muziku neponovljivog Elvisa Presleyja, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Hanks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Presleyjevog uspona, pa sve do vrhunaca njegove slave bez presedana. U fokusu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Priscillom Presley.

Utorak, National Geographic, Tajni životi apostola u 07.05 (pozicija kanala 401)

Prije Crkve i Evanđelja bili su apostoli. Doživite rođenje hrišćanstva kroz oči ljudi koji su poznavali Isusa.

Srijeda, DOX TV, Dobar Amerikanac u 07.52 (pozicija kanala 405)

Poslije završetka Hladnog rata, najbolji dešifrant kojeg su SAD ikada imale počinje da razvija revolucionarni program nadgledanja u saradnji sa NSA. Novi sistem moći će da registruje bilo koji elektronski signal na zemlji, da ga pretraži u potrazi za metama, izbaci rezultate u realnom vremenu i to sve bez narušavanja nečije privatnosti. Program je bio savršen, osim što je bio prejeftin. Upravo iz tog razloga ga menadžment NSA-ja, u želji da uzme što više para od poreskih obveznika, ukida i to tri nedjelje prije 11. septembra. Poslije napada, kada NSA krene sa masovnim nadgledanjem Amerikanaca, dešifrant napušta agenciju. Program preuzima njegov prijatelj koji uspijeva da ga ponovo oživi početkom 2002. kako bi izveo probnu pretragu upoređujući svoje rezultate sa rezultatima NSA-ja dostupnim prije 11. septembra.

Petak, 24Kitchen, Najdraža jela Mary Berry u 18.00 (pozicija kanala 505)

Niko se ne razumije u Božić kao Mary Berry. Najomiljenija britanska kuvarica podijeliće neke od svojih najdražih božićnih recepata, kao i bogato kulinarsko znanje. Pokazaće predivna praznična jela koja će oduševiti vašu porodicu i prijatelje, a uz koja nećete poludjeti od stresa. Mary će ove godine poslužiti tradicionalna božićna jela, a ujedno će dati i neke nove i uzbudljive ideje.

Subota, Minimax, Radoznali Dordž, majmun plemić u 13.05 (pozicija kanala 204)

Kada prekine sastanak sa uštogljenom kraljevskom porodicom, Džordž slučajno zamjenjuje mjesta sa kraljevim oholim majmunom, Filipom. Dok Filip iznenađuje Teda svojim besprijekornim manirima, Džordž putuje u zamak u kojem njegove vesele ludorije nailaze na opšte čuđenje, ali i oslobađaju stidljivu princezu Izabelu sopstvenih stega.