Pregledali smo sedmični program za vas

I ovog puta smo za vas izdvojili zanimljive sadržaje iz m:te IPTV ponude.

Utorak, HBO, Putovanje kroz sjećanja u 16.15 (pozicija kanala 350)

Nick Bannister (Hugh Jackman), privatni istraživač uma, putuje primamljivim svijetom prošlosti kada mu život promijeni nova klijentkinja Mae. Jednostavan slučaj postaje opsesija nakon što ona nestane, a on se bori da sazna istinu o njoj. Dok se Bannister bori da pronađe istinu o Maeinom nestanku, on otkriva nasilnu zavjeru i na kraju mora odgovoriti na pitanje – koliko daleko biste otišli da se zadržite one koje volite?

Srijeda, National Geographic, Primitivno preživljavanje: preko Anda: Ubojita obala u 21.00 (pozicija kanala 401)

Vodič kroz divljinu i instruktor preživljavanja Hazen Audel bori se s vodopadima, smrtonosnim močvarama i ledenim terenom dok se penje preko Anda. U završnom dijelu svog puta po Južnoj Americi suočava se sa opasnostima surove pacifičke obale. Prešavši preko kamenitih poluostrva i pješčanih dina, Hazen iskušava moć okeana u čamcu za spasavanje i penje se na planinu Moreno.

Četvrtak, FOX, Pravednik, The Equalizer u 22.00 (pozicija kanala  305)

U ovoj akcijom nabijenoj verziji klasika iz 80-tih, talentovana Queen Latifah glumi Robyn McCall, tajanstvenu bivšu agentkinju CIA-e koja koristi široki spektar vještina kako bi odbranila nevine ljude kojima je potrebna pomoć. Robyn se možda čini kao obična samohrana majka, zauzeta odgojem svoje kćeri tinejdžerke. Ali kada se pojavi nepravda, ona potajno preuzima ulogu Pravednika i preduzima sve kako bi donijela pravdu onima koji je najviše trebaju.

Petak, 24Kitchen, Johnova i Lisina vikend kuhinja u 19.00 (pozicija kanala 505)

U emisiji „Johnova i Lisina vikend kuhinja“ otkrijte ukusna i jednostavna jela koje svako može pripremiti i u kojima će svi uživati. Svakog dana, od ponedjeljka do petka, gurmani John Torode i Lisa Faulkner pozivaju gledaoce u svoju udobnu, slatku kuhinju na sat pripreme ukusnih obroka i dobru zabavu. Uz svoju prirodnu srdačnost i hemiju, vrhunski šef i nagrađena kuvarica svima žele dobrodošlicu – od profesionalnih kuvara do početnika i onih koji vole kuvati kod kuće. Svaka epizoda puna je recepata, savjeta i nadahnuća, te gladnim gledaocima definitivno dostava hrane neće trebati.

Subota, Minimax, Barbie: Princeza i skitnica u 8.00 (pozicija kanala 204)

Snimljeno prema priči Marka Twaina, Barbie as The Princess and the Pauper, donosi Barbie u uzbudljivoj dvostrukoj ulozi princeze i siromašne seoske djevojke. Dvije mlade djevojke, princeza i siromašna seljanka zapanjujuće su slične. Njihove sudbine bivaju neizbježno povezane kada Princeza Anneliese bude zarobljena, a Erika, njena dvojnica, jue mora pokušati spasiti. Može li se Erika pretvarati da je zapravo Princeza i prevariti zlog Premingera koji ju je zarobio? I šta sa privlačnim kraljem Dominickom, koji se zaljubi u Eriku, misleći da je ona Anneliese? U ovom čarobnom mjuziklu, dvije prelijepe i pustolovne djevojke slijede svoje snove i otkriju da je sudbina zaista zapisana na vrlo posebnom mjestu: u vlastitom srcu!