Pregledali smo sedmični program za vas

Iz bogate m:tel IPTV ponude za vas smo izdvojili sadržaje koje možete pogledati ove nedjelje.

Ponedjeljak, HBO, I tek tako…: HELLO IT'S ME (PREMIJERA) u 20.00 (pozicija kanala 350)

Nakon razgovora o promjenama, Carrie od Che dobije izazov da bude „seksualno” otvorenija, Miranda doživi grozan prvi dan predavanja, a Charlotte pokušava zadiviti drugu mamu. Na kraju, jedna ogromna promjena koju niko nije očekivao.

Utorak, Superstar TV, Dream Team u 22.10 (pozicija kanala 006)

Protivteroristički agent Jack Quinn promaši metu Stavrosa uoči svoje završne misije. Odlazi u Koloniju, mjesto za rehabilitaciju atentatora koji se smatraju mrtvim. Bježi odatle i traži pomoć Yaza, trgovca oružjem, za posljednju bitku sa Stavrosom.

Srijeda, DOX TV, U hotelu Ric u 22.04 (pozicija kanala 405)

Pošto ljudi troše sve manje novca, a otvara se sve više luksuznih hotela, kako se jedan od najtradicionalnijih svjetskih hotela izdvaja iz ponude? Ric otvara svoja vrata i dozvoljava nam da provirimo unutra i vidimo unutrašnji mehanizam jednog od najslavnijih hotela svijeta. Ove večeri vidjećemo kako gosti poput Ričarda I. Grenta, Ane Vintur i Moa Salaha posjećuju hotel, a saznaćemo i kako se sprema slavni popodnevni čaj. Takođe, pratimo i šefa kuhinje Džona Vilijamsa dok se priprema za izdavanje prvog kuvara koji će otkriti čuvene recepte Rica. Peni Lankaster svraća na koktel, a glavni konsijerž Mihael de Kozar slavi 46 godina rada.

Četvrtak, 24Kitchen, Irska kulinarska tura Johna Torodea u 22.00 (pozicija kanala 505)

Upoznati smo s irskom književnošću, muzikom i humorom, ali što je s irskom hranom? U ovoj seriji popularni australijski kuvar Johna Torode obilazi jedno od najljepših ostrva na svijetu i otkriva bogatstva njegove hrane.

Petak, National Geographic, Auto S.O.S.: Cosworth u krizi u 18.00 (pozicija kanala 401)

Ford Cosworth nekad je bio otmen automobil, no za Darrena je podsjetnik na porodičnu tragediju. Mogu li mu momci vratiti stari sjaj?