Pregledali smo sedmični program za vas

Pogledajte zanimljive sadržaje iz bogate m:tel IPTV ponude koje smo izdvojili za vas ove nedjelje.

Ponedjeljak, 24Kitchen, Jamie Oliver: Autom po Americi u 21.00 (pozicija kanala 505)

Jamie zna da u Americi postoji bolja hrana od one o kojoj stalno slušamo. On kreće u potragu za takvim jelima kod kuvara “s ceste” i lokalnih restorana. Spremite se na neko novo lice Amerike!

Utorak, Mariana Van Zeller: U raljama crnog tržišta: Fantomski pištolji u 20.00 (pozicija kanala 401)

Fantomski pištolji omiljeno su oružje zločinaca širom svijeta. Bez serijskog broja i sastavljeni od dijelova koji se kupuju online bez provjere, nemoguće im je ući u trag. Mariana otkriva kako pištolji s tog crnog tržišta mogu doći u opasne ruke.

Srijeda, HBO, Bolje ne može u 20.00 (pozicija kanala 350)

Jack Nicholson, trostruki dobitnik nagrade „Oscar“, glumi Melvina Udalla, disfunkcionalnog, brbljivog romanopisca s opsesivno-kompulzivnim poremećajem. Melvinov dnevni raspored naći će se u rasulu kad jedina konobarica u njegovom omiljenom kafiću koja ga može podnijeti, Carol Connelly (Helen Hunt), prestane dolaziti na posao zbog sinove hronične astme.

Četvrtak, DOX TV, Desna ruka Džefrija Epstina u 21.54 (pozicija kanala 405)

U ovom tročasovnom dokumentarcu, istražujemo moćnu, dobro povezanu i zagonetnu Gilejn Maksvel, koja je bila nasljednica bogatstva porodice Maksvel, čiji je život naglo krenuo nizbrdo kada je upoznala Džefrija Epstina, serijskog silovatelja. Ova istraživačka serija otkriva složenu priču o moći, seksu i novcu i vodi do hapšenja Gilejn Maksvel, nakon čega je čeka suđenje na jesen 2021.

Petak, FOX, Plaćenici 3 u 21.00 (pozicija kanala 305)

Filmska franšiza sa najviše glumačkih zvijezda u istoriji, eksplozivnih kaskaderskih akrobacija i nevjerovatnog oružja. Po prvi put zajedno u jednom filmu glume Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mel Gibson, Wesley Snipes, Harrison Ford i još 11 legendi. Njihova misija da spriječe da moćno oružje padne u pogrešne ruke završava neočekivano za Barneyja Rossa (Sylvester Stallone) i njegov tim. Otkrivaju da je okrutni trgovac oružjem kojeg traže zapravo Conrad Stonebanks (Mel Gibson), Barneyjev stari partner i suosnivač njihovog tima, za kojeg su mislili da ga je Barney ubio prije više od decenije.