Pregledali smo sedmični program za vas

Predstavljamo vam neke od zanimljivih sadržaja za sve generacije iz ovosedmične m:tel IPTV ponude.

Ponedjeljak, Superstar TV, Sam protiv svih u 22.00 (pozicija kanala 006)

Jake međunarodne snage prijete uništenju UN-a i samo jedan čovjek, koji službeno ne postoji, može ih zaustaviti. Neil Shaw (Wesley Snipes), agent je koji tajno radi za generalnog sekretara UN-a. On se kreće u svijetu prevara i intriga gdje ništa nije onako kako se čini, a gdje smrt vreba na svakom koraku. Ovoga puta ulog je veći nego ikada, u pitanju je opstanak UN-a, a Shaw je posljednja linija odbrane.

Utorak, DOX TV, Gospodar zmija u 21.03 (pozicija kanala 405)

Vijest da je plavi kraj napao čovjeka u njegovom krevetu šalje Niruta na misiju da nađe ovog predatora. Plavi krajt je poznat kao tihi ubica i proizvodi neurotoksine koji parališu žrtve, što ga čini jednom sedan najsmrtonosnijih zmija Tajlanda.

Srijeda, HBO, Božić u osamdesetima u 17.25 (pozicija kanala 350)

Božić u osamdesetima duhovit je i iskren osvrt na avanture iz djetinjstva. Smještena u predgrađe Čikaga kasnih 80-ih prošlog vijeka, priča se fokusira na herkulsku potragu desetogodišnjeg Jakea Doylea da za Božić nabavi najnoviji i najbolji sistem videoigara. U filmu glume Neil Patrick Harris i Winslow Fegley kao odrasli i mladi Jake, June Diane Raphael te David Cross i Steve Zahn.

Četvrtak, 24Kitchen, Jamiejeva ljetna kuhinja u 15.00 (pozicija kanala 505)

U jednočasovnom specijalu Jamie Oliver predstavlja ljetna jela i svježe namirnice. Emisija slavi povratak osnovama: pečenje mesa na otvorenoj vatri i dimljenje ribe u starom vjedru te pokazuje kako naučiti djecu da pripreme kolač u vrtu, bez šporeta.

Subota, Minimax, Barbie i njene sestre u priči o konjima u 08.00 (pozicija kanala 204)

Barbie i njene sestre kreću oduševljeno u avanturu u švajcarske Alpe, gdje će provesti ljeto u jahačkoj akademiji. Barbie jedva čeka da pronađe novog konja kojeg će povesti nazad u Malibu. Stacie je super uzbuđena da dokaže svoje nevjerovatno jahačko umijeće. Chelsea samo želi jahati velike konje, a Skipper… recimo samo da je više zanima pisanje nego jahanje…