Pregledali smo sedmični program za vas

Ponovo smo izdvojili zanimljive sadržaje za sve generacije iz bogate m:tel IPTV ponude.

Utorak, HBO, Božić među prijateljima u 10.20 (pozicija kanala 350)

Julie, žena koja se suočava sa svojim prvim Božićem kao udovica i majka, zavoljela je svoju novu komšinicu Irene, čiji unuk služi vojsku. Dok ponovno gradi svoj život, Julie odluči da da Irene najveći božićni dar od svih.

Srijeda, National Geographic, Vratite se u 90-e u 22.00 (pozicija kanala 401)

Slavne osobe, očevici i poznavaoci pop kulture ponovo proživljavaju najupečatljivije trenutke decenije kojom smo ušli u novi milenijum. Od Y2K do Weird Ala Yankovica, Tupaca do Titanica i Madonne do Matrixa, “Vratite se u 90-e” emisija istražuje sile koje su oblikovale deceniju koja je zauvijek promijenila svijet.

Četvrtak, Prva TV, Lagalica u 11.30 (pozicija kanala 005)

Mališani uzrasta od 4 do 8 godina Bokijevi biće gosti u studiju i odgovaraće na mnoga njegova pitanja. Ono što ne znaju jeste da je Boki od njihovih roditelja već dobio mnogo informacija. Kada krenu Bokijeve pitalice na zabavan način ćemo otkriti kako se mališani snalaze i kakve odgovore daju, naročito – kada žele nešto da sakriju. Kada kruna koju nose na glavi i lampica ispred njih zasvijetle, znaće da su otkriveni. Kroz duhovit razgovor sa voditeljem pokušaće da se izvuku iz neugodne situacije, dječje i iskreno. U veseloj i jedinstvenoj “Lagalici”, djeca će se odlično zabavljati, a svojim neiskvarenim srcima i hrabrim odgovorima pridobiće publiku.

Petak, Minimax, Dragi Drakula u 09.00 (pozicija kanala 204)

Drakuli se ukazuje sjajna prilika da isproba svoje najnovije vještine na žurvi za Noć vještica u komšiluku. Tu saznaje da mu je samopouzdanje dovoljno da bude strašniji nego što je ikada bio.

Nedjelja, 24 Kitchen, Rudolphova slatka ljetna tura u 18.00  (pozicija kanala 505)

“Rudolfova slatka ljetna tura” vodi nas u Beč gdje gledamo kako se 13 kilograma šećernog sirupa pretvara u šest hiljada domaćih slatkiša, ali i šta znači pojesti ogroman pravi bečki odrezak. Za desert, Rudolf peče austrijske buhtle s vanilijom.