Predavanja o digitalnom marketingu održana u Doboju i Istočnom Sarajevu

Nastavljaju se Digital Masterclass predavanja za poslovne korisnike

 Kompanija m:tel pomaže svojim korisnicima, ali i svima onima koji to žele da postanu, posebno kreiranim radionicama i predavanjima iz oblasti digitalnog marketinga koje drže stručnjaci iz m:tel-a u gradovima širom BiH.

Prošle sedmice m:tel tim predavača posjetio je Doboj i Istočno Sarajevo, gdje su svi zainteresovani građani koji imaju svoje biznise prisustvovali besplatnom predavanju na temu digitalnog marketinga.

Izvor fotografije: Mtel

Podsjećamo, polaznici ovih predavanja u prilici su da se upoznaju sa online oglašavanjem i uspješnim predstavljanjem na društvenim mrežama. Na predavanjima će saznati i šta je to što omogućava bolju eksternu komunikaciju, poznavanje tržišta, kako dobiti konkretan, iskren i stručan feedback za svoj rad i kako unaprijediti poslovanje u domenu digitalinih kanala komunikacije i na tajnačin unaprijediti svoje poslovanje.

Ova serija besplatnih predavanja biće nastavljena i u budućem period širom BiH, a vi redovno pratite m:tel društvene mreže i na vrijeme osigurajte učešće na ovom zanimljivom Digital Masterclass-u.