Praznična m:tel ponuda: Xiaomi Mi 10T i Mi 11 Lite 5G

Vrhunski telefoni sa besplatnom dostavom

Iskoristite prazničnu ponudu za nabavku novog telefona u m:tel web shop-u po povoljnijoj cijeni i na rate.

Preporučujemo vam dva odlična Xiaomi uređaja sa velikim Amoled ekranima visoke rezolucije, na kojima nema kompromisa sa kvalitetom slike.

Mi 10T je divan u svim aspektima, daće vam punu slobodu da iskažete svoju kreativnost. Moćne funkcije trostruke kamere od 64 MP i selfi kamere od 20 MP omogućiće vam sjajne fotografije a snažne performanse snagu za sve što vam je potrebno da uradite.

Mi 10T ima ultra-visoku brzina osvežavanja od 144 Hz kako biste na velikom ekranu imali besprijekorne prelaze za sve što gledate ili radite. Takođe, sa ovim modelom nema čekanja, za dugotrajan rad tu je baterija od 5000 mAh sa super brzim punjačem.

Perolake kategorije, Mi 11 Lite 5G je telefon sa stilom – uglađen, tanak i lagan. Dizajniran je da mu svaki detalj upotpunjava savršenu eleganciju, veoma je udoban za korištenje i pruža osjećaj premium telefona.

Upečatljiv prsten daje dodatni šarm dizajnu i okružuje moćnu glavnu kameru od 64 MP pored koje su i ultra širokougaona kamera od 8 MP i makro kamera od 5 MP. Filmski efekti na kameri daće posebnu draž vašim snimcima i podići će ih na viši nivo.

Mi 11 Lite 5G  je spreman za sve zadatke u punoj brzini, izaberite model koji vam više odgovara, Mi 11 Lite 5G 6/128 ili Mi 11 Lite 5G 8/128.

Za više informacija o telefonima pozovite 0800 50000 ili posjetite mtel.ba.