Praznična m:tel ponuda darova iz svijeta tehnologije    

Kompanija m:tel, povodom Dana žena, nudi bogate popuste i do 100 KM na izdvojene sjajne uređaje iz svoje ponude.

Povod da se daruje sebi ili drugima je svaki dan koji želimo da obojimo ljubavlju, prijateljstvom i osmijesima. Jedan od posebnih dana u godini je dan koji je posvećen ženama. Zato vas m:tel poziva da darujete sebi ili osobi do koje vam je stalo, odlične poklone iz ponude, a po prazničnim cijenama, s popustom za sve.

Od 5. do 8. marta otvorena je posebna m:tel ponuda u okviru koje možete nabaviti pametne satove po cijeni umanjenoj za 50 KM. Prvoga dana, 5. marta, ova ponuda važi za prodajna mjesta u Delta planetu u Banjaluci i BBI u Sarajevu, a od 6. marta u svim poslovnicama m:tel-a i web shop-u kompanije.

Cijena Foreo uređaja – pametne maske za lice, za ovu priliku snižena je za 100 KM i odličan je poklon za sve dame!

GoPro kamere, za zabavu i bilježenje najljepših trenutaka, može biti vaš izbor za poklon, a u okviru ove praznične ponude uzmite ih po cijeni koja je niža za 100 KM.

Od 6. do 18. marta odlične cijene u m:tel-u vas čekaju i ukoliko se odlučite za AirPods 2 i AirPods 3 slušalice, ali i iPhone 13 i 14 koji već možete kupiti po dosta povoljnijim cijenama!

Za one čiji je izbor ipak telefon, m:tel je pripremio popust za dva modela: Samsung A04s – s popustom od 30 KM i Samsung A13 – s popustom od 40 KM. Ova ponuda navedenih telefona će biti aktivna od 5. do 31. marta i odlična je prilika da se počastite novim mobilnim uređajem ili nekog obradujete tako vrijednim poklonom.

Na sam dan praznika, dame očekuju i iznenađenja koja im priprema kompanija m:tel u svojim poslovnicama i na web shop-u!

Izvor fotografija: Mtel