Praznici uz m:tel IPTV

Uz TV To GO ili kod kuće na novom Hisense televizoru, izbor je vaš!

Predstojeće praznične dane vjerovatno ćete provesti u društvu porodice i prijatelja. Družićete se uz roštilj, u prirodi, a nadamo se i da će vrijeme biti dovoljno lijepo da vam ne pokvari planove. U svakom društvu postoje i oni koji bi upravo tada pogledali neku važnu utakmicu, seriju ili emisiju, tako da sa sobom uvijek možete da na telefonu ili tabletu, pored dobre muzike ponesete i TV To GO.

A ukoliko praznike namjeravate da provedete u kućnoj atmosferi, predlažemo vam zabavu uz sjajan sadržaj m:tel IPTV-ja.

Vikend može da počne uz Superstar TV i film „Zvanične tajne“ koji je na programu u petak od 21.55 časova. Zasnovan na istinitim događajima koji su potresli svijet, film „Zvanične tajne“ je uzbudljiva priča o Ketrin Gan, radnici britanske obavještajne službe čiji posao podrazumijeva obradu povjerljivih informacija. Jednog dana, 2003. godine, uoči početka rata u Iraku, Gan dobija memorandum od Državne bezbjednosne agencije sa šokantnom direktivom: Sjedinjene Američke Države angažuju pomoć Velike Britanije u prikupljanju kompromitujućih informacija o članovima Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija, da bi ih ucjenjivali da glasaju za invaziju na Irak. Ne želeći da ćuti i gleda kako svijet ulazi u nezakoniti rat, Gan donosi hrabru odluku da se usprotivi svojoj vladi i pošalje memorandum novinarima. Time pokreće eksplozivnu lančanu reakciju koja će pokrenuti međunarodnu krizu, razotkriti veliku političku zavjeru i dovesti Ketrin i njenu porodicu u opasnost.

U nedjelju 1.maja od 21.10 časova na kanalu RTRS možete da pogledate domaći film „Nečista krv: Grijeh predaka“. Film je zasnovan na djelima Bore Stankovića i govori o propasti stare srpske gazdinske porodice kroz koju paralelno pratimo slabljenje Osmanske imperije i stvaranje mlade srpske kneževine u periodu tokom 19. vijeka. Priča filma prati Hadži Trifuna, bogatog trgovca i predvodnika hrišćanske manjine u Vranju koji živi u harmoniji s turskim vlastima, održavajući svoju reputaciju u tada turskoj varoši na granici s oslobođenim dijelom Srbije. Njegova dva sina spremaju se da ga naslijede u ulozi vođe, ali na tom putu stoje spletke turskih begova. Trifun, pokušavajući da očuva svoje bogatstvo i moć, pokreće niz događaja koji će izazvati užasne posljedice po njegovu porodicu.

Na kanalu AMC, od 17. aprila krenula je nova sezona sjajne serije „Fear the Walking Dead“. Nove epizode emituju se ponedjeljkom  od 22.00 časa, a oni koji su preživjeli Tedijev nuklearni „Kraj” u ovom novom „Početku” saznaće ko su zaista i od čega su zapravo sazdani… čak i po cijenu onih koje su nekada smatrali svojom porodicom.

Za najmlađe tu je videoteka Nick+ koju možete da pronađete i gledate besplatno u svom m:tel TV paketu. Ova videoteka vašim najmlađim ukućanima pružiće savršenu prazničnu zabavu uz omiljene Nickelodeon sadržaje.

Odlični TV sadržaji u kombinaciji sa m:tel IPTV paketima još su bolji na Hisense televizorima koji još više oživljavaju svaku zabavu na ekranu, a koje ovog proljeća možete da potražite u m:tel ponudi na rate već od 44 KM mjesečno.