Praznici uz m:tel IPTV i HBO na poklon

Aktivirajte HBO kanale i videoteku do kraja januara u okviru m:tel IPTV-ja i uživajte u novogodišnjem poklonu i najaktuelnijim serijskim i filmskim sadržajima

Druga sezona nagrađivane HBO serije „Euforija“ imaće premijeru 10. januara u HBO videoteci, a istog dana će prva epizoda biti emitovana na HBO kanalu u 20.00 časova.

Serija prati 17-godišnju Ru Benet (Zendaja), čiji život se dramatično mijenja kada upozna Džuls Von, transrodnu djevojku koja se doselila u grad, nakon što su joj se roditelji razveli. U novoj sezoni, usred isprepletenih života u gradiću Ist Hajlend, Ru mora da pronađe nadu dok traži ravnotežu između pritiska ljubavi, gubitka i zavisnosti.

Specijal „Hari Poter 20. godišnjica: Povratak u Hogvorts“ takođe ima svoju premijeru u HBO videoteci u januaru 2022. godine.

Danijel Radklif, Rupert Grint i Ema Votson pridružuju se reditelju Krisu Kolumbusu i ostalim glumcima iz svih osam filmova o Hariju Poteru u prvom povratku u Hogvorts, kako bi proslavili godišnjicu prvog filma iz franšize, „Hari Poter i Kamen mudrosti“, koji je premijerno prikazan prije 20 godina. Retrospektivni specijal donosi očaravajuću priču o nastanku filmova kroz intervjue i razgovore sa glumcima, pozivajući obožavaoce da krenu na magično putovanje kroz jednu od najgledanijih franšiza svih vremena.

Nova serija „Baštovani“, sa oskarovkom Olivijom Kolman i Dejvidom Tulisom u glavnim ulogama, imaće premijeru na HBO kanalu 4. januara u 20.00 časova.

Inspirisana istinitim događajima, serija „Baštovani“ je jedinstvena ljubavna priča o naizgled običnom bračnom paru koji postaje predmet neobične istrage, kada policija otkrije dva tijela zakopana u bašti iza kuće u Notingemu. Miroljubivi Kristofer Edvards i njegova supruga Suzan bježe od stvarnosti već 15 godina. Kada Kristofer iznenada pozove svoju maćehu, polako počinje da se razotkriva njihova uloga u strašnom zločinu počinjenom prije više od deset godina. Kako istraga napreduje, inspirisana Suzaninom opsjednutošću starim vesternima i klasicima, ovo dvoje sanjara počinju da glume uloge holivudskih junaka u priči koju su sami osmislili.

Osim serija i specijala, januar na HBO-u će vam donijeti i nove epizode i sezone serija: „I tek tako“…, „Milijarde“, „Gomora“, „Mladi Šeldon“, „Kandže“ itd.

Tu su i premijere blokbastera i hit filmova koje nikako ne smijete propustiti. „Male stvari“, „Na prvi pogled“, „Tiho mjesto“ samo su neki od naslova koji vas čekaju u toku januarskih praznika.

Podsjećamo da je u susret predstojećim praznicima, m:tel svim svojim IPTV korisnicima, kako budućim tako i postojećim, poklonio HBO, Apollon i Superstar. A za nove korisnike TV Paketa omogućio je i popust od 50% na cijenu dvije mjesečne pretplate.

Najbolje filmske i serijske sadržaje iz HBO videoteke i kanala, te videoteke Apollon i Superstar u okviru ove akcije možete da aktivirate do 31. januara i u poklonu uživate sve do kraja februara 2022. godine.