Praznici u Srbiji bezbrižniji su i ljepši uz m:go

Planirate li putovanje u Srbiju tokom praznika, ne zaboravite na sve prednosti koje vam omogućava m:tel i aplikacije m:go

Putovanje u Srbiju tokom praznika pruža jedinstvenu priliku da doživite spoj tradicije, gostoprimstva, prelijepe prirode, ukusne hrane i savršene zabave. Tokom praznične sezone, gradovi poput Beograda, Novog Sada i Niša postaju magična odredišta, a Kopaonik i Zlatibor prelijepe zimske bajke, raj za sve ljubitelje zimskih sportova.

Kako biste u potpunosti uživali u svemu onom što će vam pružiti praznični odmor u Srbiji, m:tel vam preporučuje da, ukoliko već niste, preuzmete aplikaciju m:go koja će vam biti vjerni asistent na vašem putovanju. Uz pomoć ove m:tel aplikacije moći ćete u samo par klikova da platite parking u većini gradova u Srbiji, da u svakom trenutku provjerite stanje svog računa i steknete uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.

Ukoliko vam je potrebno još više povoljnije komunikacije, putem ove aplikacije možete da dokupite roming tarifne opcije sa internetom, minutama i porukama. A sve detalje i savjete o tome kako da koristite svoj mobilni net u Srbiji kao da ste kod kuće, pogledajte ovdje.

m:go aplikaciju besplatno preuzmite na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery a više o aplikaciji pročitajte na mtel.ba.