Pratite fudbal? Tesla televizori će upotpuniti ugođaj!

Brojni ljubitelji sporta i ovog ljeta uživaju u sjajnim fudbalskim utakmicama evropskih liga, a najbolji ugođaj pružaju im Tesla televizori.

Iako ništa ne može zamijeniti praćenje fudbalskih duela sa tribina, televizori ove kompanije, koji donose odlično iskustvo gledanja i slušanja TV sadržaja, pružaju vrhunski ugođaj. Oni kupce osvajaju kvalitetom, ali i pristupačnim cijenama, a brojni modeli nalaze se u ponudi kompanije m:tel.

Za one kojima prostor dozvoljava da imaju veće TV uređaje, sjajan izbor je model 50E625BUS, sa ekranom veličine 50”, rezolucijom od 3840×2160 i brzinom osvježavanja slike od 60 HZ. Jedna od njegovih prednosti je što gotovo sve njegove funkcije mogu da se pokrenu glasovnim komandama. Tu je i model Tesla 50Q310BU, koji dolazi sa dva USB priključka, tri HDMI ulaza, a ima i mogućnost priključivanja slušalica.

Za one koji bi, ipak, radije kupili televizor nešto manjih dimenzija, tu je model Tesla 42Q310BF FHD od 42” koji, takođe, donosi vrhunski kvalitet slike i zvuka. I on pruža mogućnost povezivanja na različite pametne uređaje.

Uživanje u vrhunskom fudbalu donose i uređaji od 32“, među kojima je model Tesla 32S393BH. Iz bogate m:tel ponude izdvajamo i uređaje Tesla 32E325BH i Tesla 32E625BHS, takođe od 32”, sa odličnim zvukom i kvalitetom slike, koji podržavaju različite ulazne i izlazne priključke.

Podsjećamo da putem m:tel IPTV-ja, ON TV-a i m:SAT– satelitske televizije, između ostalih, možete uživati u fudbalskim utakmicama Lige šampiona, Lige Evrope, Super lige Srbije, Premijer lige BiH, hrvatske HNL lige, italijanske Serije A, Francuske Lige 1, Španske, a od ovog ljeta i engleske Premijer lige. Brojne fudbalske utakmice najboljih evropskih liga možete pratiti na Arena Sport kanalima.

Više informacija o ponudi Tesla televizora potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.