Pratite filmove i serije na m:tel IPTV-u

Sjajne filmove i serije možete da pratite na m:tel IPTV-u, a ovog petka vam donosimo sljedeće preporuke:

Serija „Basnoslovno bogati“, koja će se premijerno pokazivati od 01. februara, ponedjeljkom u 21:00 časova na kanalu Fox life, vraća nam na male ekrane opasnicu Samantu iz „Seksa i grada“ – Kim Katral.

Ova južnjačka gotička drama, u kojoj se prepliću bogatstvo, moć i religija, u centar zbivanja smješta izuzetno bogatu porodicu Monro iz Luizijane koja je novac zaradila putem hrišćanske televizijske mreže.

Film “ Zvanične tajne “ je istinita priča o britanskoj uzbunjivačici, Ketrin Gan, koja je novinarima otkrila informaciju o nezakonitoj špijunskoj operaciji Državne bezbjednosne agencije, osmišljenoj da podstakne Savjet bezbjednosti UN da odobri napad na Irak 2003. TV HBO, utorak, 01. februara, u 17:10 časova.

Pratite filmove i serije na m:tel IPTV-u

Zasnovan na istinitim događajima koji su potresli svijet, film „Zvanične tajne“ je uzbudljiva priča o Ketrin Gan (Kira Najtli), radnici britanske obavještajne službe čiji posao podrazumijeva obradu povjerljivih informacija. Jednog dana, 2003. godine, uoči početka rata u Iraku, Gan dobija memorandum od Državne bezbjednosne agencije sa šokantnom direktivom: Sjedinjene Američke Države angažuju pomoć Velike Britanije u prikupljanju kompromitujućih informacija o članovima Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija, da bi ih ucjenjivali da glasaju za invaziju na Irak. Ne želeći da ćuti i gleda kako svijet ulazi u nezakoniti rat, Gan donosi hrabru odluku da se usprotivi svojoj Vladi i pošalje memorandum novinarima. Time pokreće eksplozivnu lančanu reakciju koja će pokrenuti međunarodnu krizu, razotkriti veliku političku zavjeru i dovesti Ketrin i njenu porodicu u opasnost.

Čuveni holivudski dvojac Kim Bejsindžer i Rej Liota glume u sjajnoj romantičnoj drami “Najteže je oprostiti sebi”, koja je na programu u utorak, 2. februara, u 23:50 časova na PRVA TV.

Pratite filmove i serije na m:tel IPTV-u

Čarli je oduvijek bio veseo, dobro raspoložen mladić. Mogao je da se pouzda u ljubav svoje majke Kler (Kim Bejsindžer) i podršku brata Sema. Stiže i toliko željena stipendija za fakultet koja će mu omogućiti da napusti uspavani gradić. Ali sve se mijenja kada njegov mlađi brat pogine u saobraćajnoj nesreći u kojoj je Čarli bio za volanom. Njegova tuga je tolika da je u stanju da vidi brata i da razgovara sa njim. Pronalazi i posao na groblju kako bi bio mu bio što bliže. U takvoj situaciji, Čarli upoznaje djevojku Tes u koju se zabljubljuje…

Srijeda, 03. februar, u 23:25 časova na TV HBO 2, preporučujemo film “Noćni let” u kome jednu ženu  kidnapuje nepoznat čovjek na rutinskom letu. U strahu da ne ubiju njenog oca, ona je uvučena u zavjeru i primorana da pomogne svom otmičaru da ubije zamjenika ministra unutrašnjih poslova.

Pratite filmove i serije na m:tel IPTV-u

Liza Rajsert (Rejčel Mekadams) mrzi da leti, ali užas koji je čeka na noćnom letu za Majami nema nikakve veze sa strahom od letenja. Odmah nakon polijetanja, putnik koji sjedi pored Lize, Džekson (Kilijan Marfi), preteći otkrije pravi razlog svog putovanja – on je operativac u zavjeri da bude ubijen zamjenik ministra unutrašnjih poslova, a Liza je ključ njegovog uspjeha. Ukoliko odbije da sarađuje, njenog oca će ubiti ubica koji čeka poziv od Džeksona. Zatočena u avionu na visini od 1000 metara, Liza nema način da pobjegne i potraži pomoć a da ne ugrozi svog oca, ostale putnike i svoj život. Kako milje prolaze, Liza zna da joj ističe vrijeme dok očajnički pokušava da pronađe način da osujeti plan svog nemilosrdnog otmičara i spriječi mučno ubistvo.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu  https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodič.