Poznato kako će izgledati Samsung Galaxy S23 Ultra

Dojavljivač Stiv Hemerstofer, koji stoji iza OneLeaks profila, objavio je rendere Samsung Galaxy S23 Ultra telefona, zajedno sa sajtom Smart Prix.

Telefon bi trebalo da bude odlična kombinacija funkcionalnosti i stila. Po onome što se vidi, dizajn Samsung Galaxy S23 Ultra neće biti epohalno izmijenjen, a renderi pokazuju da će telefon po izgledu biti isti kao Galaxy S22 UItra.

Ipak, novi Samsung-ov smartfon donosi određene promjene poput drugačijeg displeja koji je manje zakrivljen, ima tanke i simetrične okvire, a i metalni okvir maske je malo drugačiji nego na S22 Ultra.

Ono po čemu se Samsung Galaxy S23 Ultra još razlikuje, sudeći po renderima, je dodatni mikrofon na donjoj ivici. Po svemu ostalom identičan je kao S22 Ultra.

Najavljene dimenzije telefona su 163,4 x 78,1 x 8,8 mm, a prethodni model je bio skoro istih dimenzija. Displej je veličine 6,8 inča.

Što se tiče kamere, glavna će imati 200MP, sa Snapdragon 8 Gen 2 čipsetom. Ostali objektivi biće preuzeti od prethodnika. Ostatak specifikacija bi trebalo da bude isti kao kod S22 Ultra modela.

Druge informacije koje su procurile predviđaju da će telefon kombinovati niz kamera sa prethodnih modela sa ugrađenom olovkom iz serije Galaxy Note. Uređaj bi trebalo da ima 12 GB RAM-a i skladište od 128 GB.