Poznate specifikacije telefona Black Shark 5S u 5S Pro

Odlična Black Shark 5 serija gejmerskih telefona nedavno je stigla na tržište, a u septembru će im se pridružiti i modeli serije Black Shark 5S.

Kako navodi GSMArena, tipster Digital Chat Station objavio je specifikacije uređaja 5S i 5S Pro, koje nagovještavaju da se radi o, takođe, sjajnim mobilnim telefonima.

Naime, Black Shark 5S i 5S Pro pokretaće najnoviji Qualcomm-ov procesor Snapdragon 8+ Gen 1, a posjedovaće OLED ekran od 6,67 inča osjetljiv na pritisak, sa FHD+ rezolucijom. Brzina osvježavanja nije pomenuta, ali šuška se da će iznositi 144 Hz, kao što je kod serije Black Shark 5.

Oba telefona imaće i bržu SSD+UFS memoriju. Na prednjoj strani nalaziće se centralno pozicionirani izrez za selfie kameru, čija jačina još nije poznata, dok će se na zadnjoj strani uređaja 5S nalaziti glavna kamera od 64 MP, a na telefonu 5S Pro modul od 108 MP.

Kako dodaju iz GSMArena-e, Black Shark 5S i 5S Pro će imati baterije od 4.790 mAh, sa žičanim punjenjem od 120 W. Od ostalih karakteristika tu su X-axis motor, magnetni gejming okidači i stereo zvučnici.

Očekuje se da će serija Black Shark 5S biti lansirana u septembru, tako da će ljubitelji ove vrste zabave morati još malo da pričekaju. Još nije poznato koliko će uređaji nove serije koštati.